Reklama

Reklama

VOD (1)

Cam sa živí ako kuriér na bicykli. Snaží sa tak zarobiť si na splatenie dlhu, ktorý má u vietnamskej mafie. Zhodou nešťastných náhod stretáva Nikki, členku organizovanej skupiny, ktorá vykráda vopred vytipované miesta. Pri úniku členovia jej gangu používajú parkúrové triky, ktoré všetci perfektne ovládajú. Cam si nutne potrebuje privyrobiť, a tak neváha a pridá sa k Nikki a jej zločineckej partii. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (81)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Píííííí čoooooooooo viííííííííí nááááááááá. Keby tam nehral Assface, mohlo to byť lepšie. Bohužial Cam má smolu že ho hral Cum. Inak parkour mám rád. A sú tu dosť dobré opičárny. Čo z toho keď okrem Millera a čínskych vymáhačov, sú všetky postavy neznesiteľné. A ešte aj Millera na konci doserú. Prasodlak mohol aspoň karate použiť. Ale nie, na nejaké dobré bitky zabudnite. Čo z toho, že Marie Avgeropoulos je sexi, keď hrať moc nevie a kozy neukáže. A aj keby vedela hrať, tak by to jej postavu nezachránilo. A scénar písal asi niekto po lobotómií. 2,5* za fakt dobrý parkour a svižné tempo. Možno keby tie kozy ukázala dal by som tri. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Film mě nijak nenaštval... hopkání po střechách (a všude možně) mám celkem rád, ale nudil. Debilní děj a ten co furt čumí jako vejr (prý hrál v Twilight... nevím, neviděl jsem) to úplně zabilo. Jakmile dojde na hopkání a akci je to ok, ale to žvanění okolo bylo úmorné. A protože se v součtu víc žvaní než hopkání, celé to vyzní do ztracena. Díky tomu mi prostě nestojí za to film vidět 2x a takovým filmům prostě míň než 3 hvězdy dát musím... ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Taylor Lautner rozhodně není můj oblíbený herec, ale byl jsem docela zvědavý, jak se popral se svou kariérou po "Twilightu". No, snaží se. Musím mu uznat, že jeho kaskadérské/parkourové kousky jsou parádní a je vidět, že sám toho zvládne dost. V tomhle je snímek excelentní a záběry, kde mladíci skáčou, jsou skvělé a skvěle natočené. Bohužel jinak je to strašlivé scenáristické klišé, z kterého se mi místy chtělo křičet. ()

PP66 

všetky recenzie používateľa

Příběh chudýho kluka, kterej vybředává z dluhů změnou povolání - z kurýra parkuerem - tj. odnáší mrštně po vlastních nohou to, co jiní někde jinde potřebují. Dráhu zločince provází love story se spolupachatelkou a šťastný happy and - návrat k ctnostnému životu. Obehranný scénář proveden v zajímavé komunitě a proto za 3 - 4 hvězdy. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne nijako nefandím tejto mladej generácii hercov z young-adult adaptácii, ale zase voči ním nemám ani prehnanú averziu, aby som vopred zatracoval každý film v ktorom sa niekto z Twilight osadenstva objaví (napríklad taký Pattinson natočil niekoľko slušných kúskov). Lautner v hlavnej úlohe preto pre mňa nepredstavuje výrazný problém. Akurát ten parkour bol „in“ tak pred desiatimi rokmi, takže pokúšať sa ním ohurovať v dvetisícpätnástom už nezaberie. Tracers je tak taký mix nedávneho remaku Brick Mansions s Paulom Walkerom a Premium Rush s Joseph Gordon-Levittom. Totiž akčná pobehovačka po veľkomeste obalená do značne priblblej béčkovej zápletky, v tomto prípade navyše s vynútenou teenagerskou romantikou. Pobehovačka však natočená celkom efektne a prehľadne, vďaka krátkej stopáži svižne utečie, akurát keď film odbočí od toho skákania po uliciach a na rad príde záverečná vysvetľovacia tretina s hlúpymi motiváciami postáv a tými najklišoidnejšími zvratmi, tak sa nad tým celým radšej neradno zamýšľať. Ako taká akčná jednohubka bez akýchkoľvek ambícii by však Tracers nemal výrazne uraziť. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama