Reklama

Reklama

Ultimate Spider-Man

(seriál)
  • Česko Dokonalý Spiderman (viac)
USA, (2012–2017), 38 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvorcovia:

Duncan Rouleau

Predloha:

Walter Simonson (komiks)

Hudba:

Kevin Manthei

Hrajú:

Drake Bell, J.K. Simmons, Chi McBride, Logan Miller, Tara Strong, Clark Gregg, Tom Kenny, Adrian Pasdar, Matt Lanter, Stan Lee, Rick D. Wasserman (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(104)

Recenzie (50)

DDCC 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem se na tohle to nechtěl vůbec dívat. Doslova to NESNÁŠÍM, seriály tohoto typu a anime... Ale nakonec, protože to bylo od Marvelu a navíc to hrálo na Disney Channel, tak jsem si řekl, proč ne. Kupodivu jsem nebyl zklamaný, ale naopak překvapený. Připadá mi to, jako taková pohádka, teda vlastně film "Na vlásku". Je to vlastně pohádka, ale aby měla úspěch, mířila na na masovou generaci. Je to, jako kdyby jste dali Spidermana a k tomu přiadali velké COOL! Vtipy byly dobrý, takový ty nesmyslný. Například: "Ty znáš Spidermena?" "Ano, chodíme spolu na španělština" (A potom fakt dobrá scénka, jak Spidy hraje na kytaru se sombrérem na hlavě.) Dabing na jedničku, pokud je to od Studia Virtual, tak je to kvalita vždy. Takže nakonec hodnotím kladně. Určitě ještě nějaký ten díl shlédnu na DC. ()

66pepo66 

všetky recenzie používateľa

Tak Spider-Mana z 94-tého to síce neprekonáva, ale čo sa týka humoru, samotného animovaného prevedenia, tak je to super. Hosťujúce postavy Avengerov, Wolverina, Daredevila, Shieldu a ďalšich sú tiež fajn. Mňa to dosť baví. :D Len ma mrzí, že to nemá nejaký dej, ktorý by sa riešil vo viac častiach, ale všetko, resp. takmer všetko sa vyrieši behom jednej časti. Trocha škoda, ale aj cez to super. // Dopozeral som druhú sériu, tak som zvedavý čo prinesie tretia. :D // Tak som sa dostal po časť "Nightmare on Christmas" a musím povedať, že táto seria je zatiaľ super. Páči sa mi, že Spidey (je už tak nejako členom Avengers) v tejto sérii viac menej hrá skôr sólo. Po dlhej dobe dostal opäť v tomto smere viac priestoru pre seba. Ku tomu Triskelion, nové obleky Novy, White Tiger, Iron Fista aj Luka Cage-a a taktiež ďalšie nové postavy ako Vulture, Shocker, Agent Venom či Nightmare sú super prírastkom. Vyzdvihnúť chcem aj naozaj skvelý štvordiel s názvom "The Spider-Verse". Bola to naozaj zábava. Teším sa na ďalšie časti a nemôžem hodnotiť inak, než 5* :) ()

Reklama

jh666 

všetky recenzie používateľa

Dost lidí tenhle seriál odsuzuje, ale tak trochu nechápu proč. Jasně je to docela dětinské, ale ve výsledku to funguje. Narozdíl od Avengers Assemble se bavím skoro u každého dílu. Ano mohli si odpustit díly jako žabí Thor nebo Spider-vepř (i když ten byl opravdu vtipnej). Navíc potěší hostování dalších hrdinů (Cap, Iron Man, Thor, Hulk, Wolverine, Hawkey a naprosto boží Deadpool). Animace taky povedená, takže není co řešit. Jediné, co bych opravdu vytknul je zpodobnění Doctora Octopa. 70% ()

toi-toi 

všetky recenzie používateľa

Infantilné. Seriál je zameraný na mladšieho diváka vychovaného na anime pre deti. Akcia nechýba, no vtípky čoskoro začnú otravovať a zbytočne naťahovať dej. Každopádne big up za zameranie dejovej línie viac na Parkera a jeho školské roky, i keď pôvodná mytológia sa rúca vďaka SHIELDu a "parťákom" ako domček z mokrých kariet. ()

vassil 

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl malý, miloval jsem ten původní kreslený seriál Spider-Man. Ale když jsem jej viděl nedávno se synem, nebral mě, prostě už jsem z toho vyrost. Na Ultimate Spider-Man se dívám taky se synem, a ten humor - i když je určen jiné věkové skupině - mě prostě nějak bere, a je to super podívaná. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Když Spider-Man zachraňuje lidi, kteří vypadli ze vzducholodi, řekne, že to viděl u Iron Mana. Jedná se o narážku na film Iron Man 3 (2013), kde Iron Man musel zachránit lidi padající z letadla. (Knowho)
  • V seriáli sa objavujú postavičky šéfredaktora J. Jonaha Jamesona a agenta S.H.I.E.L.D.u Phila Coulsona. Hlasy im prepožičali herci J.K. Simmons a Clark Gregg, ktorí si rovnaké postavy zahrali aj v hraných filmoch - Simmons v pavúčej trilógii Sama Raimiho a Gregg v produkciách Marvel Studios, konkrétne v Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011) a Avengers (2012). (Macejko)
  • Dokonalý Spiderman je založen na komiksu stejného jména, který napsal Brian Bendis. (JORDY)

Reklama

Reklama