Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (viac)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Predloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrajú:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(49)

Hyoudou Issei sa prihlásil na súkromnú školu, kde je viacej dievčat ako chlapcov. Donedávna bola totiž táto akadémia iba čisto pre dievčatá a to dávalo hlavnému hrdinovi nádej, že sa pre neho stane toto miesto pozemským rajom. Opak je však pravdou. Je už v druhom ročníku a ešte stále nemal žiadnu priateľku. Jedného dňa stretne znenazdania neznámu študentku z inej školy a tá ho pozve na rande. Túto nečakanú ponuku samozrejme okamžite príjme. Strávia spolu príjemný deň avšak na záver Hyoudou jeho nová priateľka zabije. Ako z neho pomaly uniká život, začínajú sa okolo neho diať čudné veci. Ráno sa ale normálne zobudí vo svojej posteli a myslí si, že to všetko bol len sen. Náhodu však zistí, že zrazu vidí dobre v tme a že aj jeho sluch sa tiež náramne zlepšil. Možno to teda nebol všetko len sen a Hyoudou sa prebudil do sveta plného démonov. (Trip)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Po poslednom dieli nasleduje ešte niekoľko krátkych špeciálov. (TomX2)
  • DxD je název protiteroristické organizace v anime. Podle vysvětlení z předlohy to znamená ďáblové (nebo také draci) a padlí andělé (padlí anděl je v japonštině psán jako datenshi). (Harroc)

High School DxD - BorN (2015) (séria) (S03)

  • O první ze dvou závěrečných písní „Give Me Secret“ se postarala kapela StylipS. Tu druhou „Oppai Dragon no Uta“ nazpíval Yuuki Kaji (dabér Isseie Hyoudoua). (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama