Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Doteraz som nevedel, že vôbec nejakí Geissenovci (a.k.a. Mojsejovci) vôbec existujú a nemyslím si, že by sa môj život s nimi nejako obohatil. Ale aspoň je to ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď sa na bohatého chlapa nalepí ženská s IQ nepresahujúcim nočné teploty. Tento brak nie je hodný ani toho odpadu, ale bohužiaľ horšie hodnotenie tu už nie je. ()

Susinnon 

všetky recenzie používateľa

Náhodou :) Nechápem to nízke hodnotenie :) Neviem, prečo sa tu mnohí pohoršujú nad tým, že sa niekto ide vystatovať svojím bohatstvom... a pritom si každý týždeň pustia Modré z neba, kde sa my úžasní Slováci radšej vystatujeme svojim trápením... ach jaj... radšej negatívne emócie, ako pozitívne, však? Títo ľudia na svojom bohatstve pracovali, nedostali ho len tak "do vienka"... a prečo by som sa nepozrela na to, ako ľudia s peniazmi vedia, ako si užívať, keď my to nedokážeme, aj keby sme mali dvakrát toľko? ()

Reklama

Marina111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Geissenovci, to je taká nemecká verzia Mojsejovcov, ktovie, možno sa nimi i inšpirovali, keď sa rozhodli natočiť "reality" show o svojom živote ... No, s tou realitou to asi až také kóšer nebude ... Nikto ma totiž nepresvedčí, že 90% všetkých scén nie je vykonštruovaných. Účel však zjavne svätí prostriedky, a ja vlastne na týchto mediálnych hlúpáčikov ani nemám ťažké srdce. Niekto vie zarábať tak, že sa na debilka hraje, a niekto, kto je debilkom a niečo také sleduje, sa môže na nich a na ich štýl života sťažovať koľko chce, to ON im svojím záujmom zaručuje sledovanosť a následne ďalšie príjmy ... Jednoduché ako facka. A za čo tá jedna * ? Za to, že po marketingovej stránke je to ukážkový produkt ()

Ydrosten odpad!

všetky recenzie používateľa

Shlédnuty ( zcela náhodně ) 3 díly. Tak takový starosti bych opravdu v životě chtěl mít. Poletíme letadlem , nebo poplujeme jachtou ? Opravdu záživný pořad. Mám si vzít Gepardí kožíšek , nebo ten s Hranostajů ( všechno pravé kožky - žádná imitace ) Jé tenhle domek je pěknej , a že stojí " jen " 8 miliónů Euro ? No tak to si ho vezem , na ten víkend jednou za rok se bude hodit. Unylá mamka , plastikovej taťka a děti spratci na zabití ( vychováváme děti jako všichni ostatní - jen jsme bohatší než oni ) Tak to je teda síla. ()

Lenny.M 

všetky recenzie používateľa

Proč ty odpady? Já se bavím. Aneb jak začít sledovat reality show na chatě, kde nechytáte nic jiného. Robert a Carmen jsou tak vtipná kombinace, že je tohle pro mě vždycky nejzábavnější hodinka dne. Samozřejmě z většiny za to může asi slovenský dabing, ten se hodně povedl. Nicméně nebudu si na nic hrát, baví mě sledovat ty dva magory, baví mě jejich problémy a je to příjemné odreagování od problémů nás obyčejných smrtelníků. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)
  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)

Reklama

Reklama