Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

"Deti viete čo je pre muža obrúčka ? Medaila za statočnosť". Náhodou mňa to celkom baví, Robert púšťa dobre hlášky. Je to tupé ako všetky TV reality, ale slovenský dabing s perfektným Jozefom Vajdom pridáva o hviezdičku navrch. Navyše kukať na tie luxusné veci, na ktoré nenašetríme ani za dva životy je tiež fajn. 55% - 3* ()

Susinnon 

všetky recenzie používateľa

Náhodou :) Nechápem to nízke hodnotenie :) Neviem, prečo sa tu mnohí pohoršujú nad tým, že sa niekto ide vystatovať svojím bohatstvom... a pritom si každý týždeň pustia Modré z neba, kde sa my úžasní Slováci radšej vystatujeme svojim trápením... ach jaj... radšej negatívne emócie, ako pozitívne, však? Títo ľudia na svojom bohatstve pracovali, nedostali ho len tak "do vienka"... a prečo by som sa nepozrela na to, ako ľudia s peniazmi vedia, ako si užívať, keď my to nedokážeme, aj keby sme mali dvakrát toľko? ()

Reklama

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako sa má človek dívať na to, ako rozhadzuje nejaká rodina peniaze? Alebo na to, aké príšerné brbty robí Carmen? Či ako rozmaznávajú deti? Ale čo sa stane keď príde kríza, aj potom budú tak rozhadzovať? Program bez pointy, kto ho sleduje je na úrovni tých, ktorí v ňom účinkujú. No aby to nebol odpad odpadov našiel som si jedno pozitívum :). Je to celkom zábava pozerať sa na to, ako muž tvrdo maká a ako sa na neho žena pozerá. To je naozaj komické. Áno, máte pravdu! Takto sme dopadli. ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Nevím proč je zde tolik ne ne ne!!!!!.Já osobně nosím značku UNCLE SAM,kterou nakupuji pouze v Německu a je perfektní.Robert si vše vydřel a v 18 letech měl první milion,což se jeví jako nemyslitelné pro hodně zdejších pisálků,ze kterých čiší jenom ubohá závist.Prosim vás,než začnete kecat,zjistěte si fakta ,než závistí vypustíte kraviny z pusy.Co takhle zapnout mozek a nějakou kačku si taky zasloužit??. ()

Marina111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Geissenovci, to je taká nemecká verzia Mojsejovcov, ktovie, možno sa nimi i inšpirovali, keď sa rozhodli natočiť "reality" show o svojom živote ... No, s tou realitou to asi až také kóšer nebude ... Nikto ma totiž nepresvedčí, že 90% všetkých scén nie je vykonštruovaných. Účel však zjavne svätí prostriedky, a ja vlastne na týchto mediálnych hlúpáčikov ani nemám ťažké srdce. Niekto vie zarábať tak, že sa na debilka hraje, a niekto, kto je debilkom a niečo také sleduje, sa môže na nich a na ich štýl života sťažovať koľko chce, to ON im svojím záujmom zaručuje sledovanosť a následne ďalšie príjmy ... Jednoduché ako facka. A za čo tá jedna * ? Za to, že po marketingovej stránke je to ukážkový produkt ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)
  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama