Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

d-fens 

všetky recenzie používateľa

so závisťou problémy nemám, a preto to vnímam v prvom rade ako úžasne ztreštený cestopis a zároveň veľký vystretý prostredník do ksichtu všetkým závistlivým mravokárcom, ktorí majú plnú hubu morálky, antikonzumu, hlbokých hodnôt, ľudskosti, solidarity... Ak by tých 27% tu na csfd malo naozaj odrážať negatívny vzťah ľudí ku konzumnému, pôžitkárskemu, pohodlnému spôsobu života, a nie iba obyčajnú závisť, musel by náš svet (alebo aspoň to Česko-Slovensko) vyzerať úplne inakšie ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako tak pozerávám ukážky jednotlivých reality show, tak mi na rozum prichádza len jediné: táto primitívna zábava dnes skrátka frčí. Podľa môjho názoru Martinka z Turca, či Bučkovci majú s Geissenovcami jedno spoločné - inteligenciu. Aj napriek tomu že sa jedná o rodinku multimilionárov tak ich IQ sa pohybuje na prahu chudoby. Stačí len vidieť ako si Carmen pri sledovaní TV nasadí slnečné okuliare aby lepšie videla, alebo ako si Robert ide kúpiť nové auto len preto, že svoje doterajšie má špinavé a nechce ho umyť. Mne osobne sa z tejto rodinky robí zle. Ich vystupovanie a celková povýšeneckosť sa nedajú sledovať. Korunkou je scénka v ktorej si vodca tejto tlupy Robert robí srandu z opačne oriantovaného Japonca a častuje ho slovami ako "buzerantská zdochlina". Skrátka čistý kromaňonec v bohatom háve. Táto reality show je len dôkazom že aj ked je človek bohatý a úspešný, ešte to nezaručuje že bude aj inteligentný. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Roooooobert!!! Tak za prvé opovrhujem 99% realty shows a považujem ich za symbol úpadku a hlúpnutia spoločnosti. Ale vždy sa nájde výnimka potvrdzujúca pravidlo a tou sú u mňa práve Geissenovci. Jednoduchosť Carmen (ktorá nechápe ako môže mať svet milióny rokov, keď máme len rok 2012),  drsné vtípky jej manžela Roberta, ktorý si nikdy nenechá ujsť príležitosť svoju ženušku podpichnúť alebo zosmiešniť a vydarený slovenský dabing (Hudákov ironický komentár pobaví, no hlavným ťahákom je Jožko Vajda ako hlas Roberta) z toho robia dielo pri ktorom na pár minút vždy dokonale vypnem a bavím sa. Okrem vtipnosti sú Geissenovci tak trochu aj cestopis (keďže neustále niekde dovolenkujú a oddychujú), čo je u mňa ďalšie plus. Samozrejme, že časom sa niektoré zápletky ako neustála potreba Carmen ísť kaderníkovi alebo nakupovať topánky opakujú, no seriál nikdy nespadne do stereotypu a vždy sa nájde niečo čo ho príjemne osvieži (napr. svojský dedko Reinhold alebo snaha Carmen naštartovať spevácku kariéru). Subjektívnych a absolútne neobjektívnych 5* a jedno z mojich vôbec najväčších guilty pleasure. PS: JET SET (Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh) JET SET! 90% ()

Marina111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Geissenovci, to je taká nemecká verzia Mojsejovcov, ktovie, možno sa nimi i inšpirovali, keď sa rozhodli natočiť "reality" show o svojom živote ... No, s tou realitou to asi až také kóšer nebude ... Nikto ma totiž nepresvedčí, že 90% všetkých scén nie je vykonštruovaných. Účel však zjavne svätí prostriedky, a ja vlastne na týchto mediálnych hlúpáčikov ani nemám ťažké srdce. Niekto vie zarábať tak, že sa na debilka hraje, a niekto, kto je debilkom a niečo také sleduje, sa môže na nich a na ich štýl života sťažovať koľko chce, to ON im svojím záujmom zaručuje sledovanosť a následne ďalšie príjmy ... Jednoduché ako facka. A za čo tá jedna * ? Za to, že po marketingovej stránke je to ukážkový produkt ()

AltairAhad odpad!

všetky recenzie používateľa

"Róóóbert!!" Ať mají peněz kolik chtějí.. to chování nechápu. Prostě nepochopím jak takový idiot může patřit mezi nejbohatší lidi světa. Pokud má nějaké podnikatelské schopnosti, tak jak ze sebe může dělat takového kokota? Cokoliv se mu ukáže = nezájem, nedokonalost. Nevím jak to je ve skutečnosti, ale mám pocit, že všechny tyhle zbohatlé rodiny jsou absolutní banda zmrdů, co si neváží lidí kolem sebe. Vůbec je nezajímá, že bohatství by jim bylo k hovnu, kdyby neměli všechny ty lidi, co jim "slouží". Carmen - Prototyp "německá Pamela na botoxu" v žádné díle nechybí, že potřebuje minimálně 6x za den kadeřníka. Absolutně nechápavá, tupá bloncka. Děti, no prostě takové normální holky, kterým v jejich věku stačí, co všechno jim může taťka koupit. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama