Reklama

Reklama

Headshot

  • Česko Trefa (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jeden priamy zásah a svet bývalého detektíva (teraz nájomného vraha) Tula sa prevráti na hlavu, a to doslovne. Keď sa preberie z niekoľkomesačnej kómy, vidí svet zrkadlovo preklopený, stretáva dievčinu, ktorá má rada policajtov, je tu mŕtvola vo vani, zatknú ho pre drogy a vôbec, všetko je zvláštne a ešte zvláštnejšie. Napokon, možno to „jeho“ videnie sveta postaveného na hlavu nie je úplne nesprávne. Hlavne však potrebuje zistiť, kto a prečo sa ho rozhodol zabiť. Headshot Pen-ek Ratanaruanga vychádza z predlohy Win Lyovarina Rain Falling Up the Sky a predstavuje neobyčajnú cestu do bangkokského podsvetia, v ktorom vhodná, najlepšie finančná, protislužba umlčí každú nesmelú úvahu o morálnosti, či nebodaj zákonnosti požiadavky. Podobne ako jeho predchádzajúce filmy, aj Headshot kladie dôraz na atmosféru, emóciu a senzualitu príbehu. (Art Film Fest)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (20)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Velmi zaujimavo podany a pre mna silno atmosfericky filmik. O com film je, si precitate v obsahu. Mna mimoriadne zaujal sposob striedania casovych linii a to mnozstvo skrytych vyznamov, a vyznenie monologov ustredneho predstavitela. V zaciatkoch mi chvilu trvalo stotoznit sa so stylom vykladu tohoto pribehu, ale o to silnejsie ma dej vtiahol do seba. Song zopakovany i pri zaverecnych titulkoch perfektne zapadol do tej nalady, ktoru som ku koncu mal. Taktiez herci boli velmi autenticky. Vobec, thajska produkcia opat raz ukazala svoju vynimocnost v pozitivnom duchu. Vrelo odporucam najst na film cas v uvolnenej nalade. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $-║ Nápaditá krimi dráma so zamotaným dejom, odohrávajúcim sa v rôznych rovinách, prevažne ale ide o prehľadné sfilmovanie, lebo nepríde na zamotanie sa v postavách ako som už veľa krát zažil pri podobných ázijských filmoch, má to dravosť, slušnú akciu, účelovú kameru a dokonca aj uvoľnené scénky, takže spokojnosť. /videl v kine: 80%/ (videl na festivale Art Film Fest 2012) ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Musím priznať, že ten plagát a ani tá modrá farba (66%) moc chuti k pozretiu tohto filmu nepridá, ale i napriek verbalovmu komentu som sa do toho pustil. Postavil som sa na hlavu a ked' mi vajcia zakryli oči a čurák pleskol o čelo, začal som rytmicky vydávať zároveň s pohupovaním sa magickú slabikou Óm a neuveríte, užil som si to skoro ako Jitka! ()

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Hodně povedený snímek, kde režisér používá svoje tradiční postupy a jako by nic maže předchozí úseky děje, skoky v čase, vznikají vám tak nové interpretace, myšlenky hlavního hrdiny. Děj si tradičně kompletujete sami, ale je to hodně zajímavé putování, s vynikající kamerou, hlavním hercem,pro lepší pochopení bude třeba opakování. Oproti režisérovým jiným filmům se domnívám, že tento snímek by mohl oslovit i nováčky, je totiž hodně napínavý, akční, s neobvyklými nápady. ()

JFL 

všetky recenzie používateľa

Náladová kriminálka říznutá noirem láká na koncept vertikálně převráceného vidění hlavního hrdiny, ale při tom ho vůbec nevyužívá. Ten ve výsledku představuje spolu s chronologicky zpřeházeným vyprávěním a ospalou atmosférou jen další prostředek k blafování hloubky v povrchním filmu, který stejně utkví v paměti jen díky vytrénovanému tělu hlavního představitele či umělé kráse jeho dvou kolegyň. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • V září roku 2012 byl film poslán Thajskem do nominace na Oscara v kategorii nejlepší cizojazyčný film roku 2013. (MadBigMax)

Reklama

Reklama