Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekde v lese sa neznámy muž vyhrabe spod zeme. Uvedomí si, že nevie, ako sa volá a že bol zrejme pochovaný zaživa. Spanikári a začne utekať nevedno kam, až sa vyčerpaný dopotáca k opustenej, ale predsa obývanej chate. Tu naňho čaká hrozivé prekvapenie, ktoré mu má napomôcť pri zisťovaní krutej pravdy. (sochoking)

Recenzie (54)

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

ANOmální naháněčka, kde je nouze o koblihy, ale zase nebude problém sehnat dostatečné zásoby krevní tučnice. Ne zcela originální téma je naštěstí osekané o klišovité nesmysly a nelogické chování, pár zajímavých nápadů malinko srazí až moc křečovité rozuzlení, ale veskrze se jedná o zábavnou sondu do duší indonéských občanů, se kterými by nechtěl sdílet dvoudomek ani zarytý multikulturalista. Silné tři, nebo možná slabé čtyři, ať nežeru. ()

Rosomak 

všetky recenzie používateľa

Snímek v jistém ohledu naplňuje žánrové konvence, kde je často závěr spojen s "překvapivým" zvratem, který během posledních pár minut zcela změní význam předchozího děje. Přesto má film skvěle vybudovanou atmosféru a například využití dlouhého záběru je v něm téměř dokonale využito ke stupňování napětí (první scéna ve tmě v chajdě v lese je díky němu hooodně intenzivní). ()

Reklama

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Úlet jako hrom a de facto o jednom uřvaným herci v lese.  Přísně logicky je to naprostá kravina, ale jako noční napínák, kde dlouho absolutně divák netuší, která bije, to prostě funguje na jedničku.  Pointa se pak dá vytušit a docela překvapilo, že Anwar ji detailně dohrál a de facto divákovi nabídl   povídku číslo dvě.  Rozumím těm, které  Modus Anomali zrovna nenadchnul, ale já si  tenhle celovečerní kraťas skvěle užil. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po vyhrabaní zo zeme sa k životu preberie mladý muž. Netuší kde je, ako sa volá a hlavne prečo je v takejto situácii. Niekoľko desiatok metrov od miesta pohrebiska sa nachádza opustená chata, kde mladý muž nachádza odkaz, aby si pustil kameru pripojenú na televízor. Zachytené autentické zábery vyobrazujú hrôzostrašný brutálny čin muža v maske. Nožom na smrť dobodá tehotnú ženu. Od tohoto momentu je mužovi niekto v pätách. Hra na život a na smrť môže začať! Nemôžem povedať, že by ma tento horor nezaujal. Za zhliadnutie určite stojí najmä vďaka originálnemu rozuzleniu. Napriek tomu, že som veľký fanúšik hororu bez použitia hudobného doprovodu, tento snímok na mňa akosi nezaberal. Dosť som sa nudil. Až spomínaný koniec ma akosi prebral k životu. No aj to len z dôvodu zvedavosti ako to vlastne skončí. Suma sumárum, napätie priemerné, lakačky žiadne, mimoriadne gore tu tiež nenájdete - 50%. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý horor, určite príjemné prekvapenie z Indonézie. Celkom obľubujem snímky, v ktorých sa režisér s divákom pohráva, a keď sa to spojí s pekným, lesným prostredím... prečo nie. Hlavný hrdina sa snaží nájsť svoju rodinu v noci uprostred lesa, a očividne na nich číha neznámy zabijak, takže spočiatku som čakal typický exploiťák alebo survival, ktorý po atmosferickej stránke fungoval v úvodných minútach naprosto bravúrne, neskôr sa začali odhaľovať karty, prišlo pár vtipných momentov či prekvapivých zvratov s vypointovaným záverom, a výsledkom je veľmi spokojný nadpriemer. Nie je to ale typický krvák, pretože v tomto prípade zohrávajú najdôležitejšiu úlohu práve tie zvraty, kvôli čomu je to pre mňa horor čisto na jedno pozretie. Ale je to dobré tak či tak. Je len trochu škoda, že režisér s tými vyvražďovačkami narábal až príliš opatrne, gore je totiž naprosto priemerné. Keby to bolo o niečo "samoúčelnejšie", krvavejšie a odvážnejšie, bolo by to za 5. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama