Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbia La cara oculta (viac)
Trailer 1

Belen, priateľka mladého, talentovaného a úspešného dirigenta Adriana, jedného dňa záhadne zmizne. Zanecháva mu iba odkaz na kamere, v ktorom oznamuje, že spoločný vzťah ukončuje a neželá si opäť sa s Adrianom stretnúť. Adrian si za ňu čoskoro nájde náhradu: mladú, peknú a atraktívnu kolumbijskú čašníčku Fabianu. Záhadný odchod Belen však vzbudí podozrenie, preto jej prípad začnú vyšetrovať detektívi. Ako sa postupne objavujú nové dôkazy, detektívi sú voči pôvodnej verzii príbehu čoraz skeptickejší. Vzniká podozrenie, že v záhadnom zmiznutí má prsty sám veľký maestro a že Fabiana sa môže stať jeho ďalšou obeťou. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (639)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Amdrés Baiz / Predloha: Hatem Khraiche / Príbeh: Arturo Infante | Hudba: Federico Jusid | Produkcia: Andres Calderon, Andrés Fernando Calderón, Cristina Conti | Distribúcia: 20th Century Fox, Fox | Štúdio: Avalon, Cactus Flower, Dynamo, Fox Internation Productions | Rozpočet: 2,6 miliónov $ | Tržby: ? $ || Asi najatmosferickejší film, ktorý som tento rok videl. K dokonalosti mu chýba veľmi málo. Možno je to tým, že je úplne iný, než všetko naokolo. Je inak natočený, zrežírovaný a hlavne, zahraný. Musí sa vidieť. 85% | Blu-Ray, THX, ES DTS | ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Neviem či horor je správne zaradenie, ale povedzme, že v druhej polovici má k nemu tento film veľmi blízko. Všetkých, ktorých prvá pol hodina veľmi nechytí, musím upokojiť, pretože potom to stojí za to. Zrazu to do seba začína pekne zapadať ako skladačka od Iňaritta, pribudne niekoľko napínavých scén a film je čoraz temnejší. Akonáhle sa v Južnej Amerike spomenul Nemec, bolo mi jasné, že pôjde o bývalého nacistu. Jeho nedobitný bunker má čosi do seba. Španieli si pochvalu určite zaslúžia. Film mi pripadal napínavý, svieži a na dnešné pomery celkom originálny. Jedli by ste staré konzervy z povojnových 50-tych rokov? Isteže, museli by ste...80%. ()

Reklama

vteco 

všetky recenzie používateľa

Výborný španělský thriller, který opravdu potěší každého fanouška napětí a dobrých scénářů. La Cara oculta se zpočátku projevuje jako tuctové a nezajímavé romantické drama, které předkládá divákům záludně skryté návnady a stopy. V polovině své příjemně krátké stopáže se vše naprosto převrátí a pohled na události z druhé strany je předveden opravdu ukázkově. Stejně tak musím vyzdvihnout samotný příběh, napětí, zvraty či fantastickou hudbu. /80%/ (Kino) ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Miluju originální nápady. La Cara Oculta je na jednom postavený a díky hravému scénáři promakaný do posledního detailu. Atmosféra osamoceného venkovského sídla funguje jak má, udržuje napětí a to i přes relativně brzké odhalení pointy, protože i nadále z ní sálá možnost nečekaného zvratu. Na zajímavosti přidalo i lehce erotické ladění. Maestro, mimo jiné chronický "zasunovač" (ale kdo by se mu divil) je sice na ránu, ale holky to dokážou bez problému vykompenzovat. Za mě prosím více Fabián, silikonu mám dost v koupelně. Závěrem jen dodám, že film přímo dráždí k aplikaci nějakého zlomyslného českého přísloví jako: Kdo chce kam, pomozme mu tam... ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Ústrednou postavou je úspešný dirigent ktorého zastihujeme v momente ako si pozerá video kde mu dáva zbohom jeho priateľka. Žiaľ ide zapiť do podniku, kde to trošku preženie, no práve tu sa spoznáva s mladou barmankou, netrvá dlho a zblížia sa. Ona sa k nemu nasťahuje, avšak niečo v dome nie je v poriadku. Popritom polícia vyšetruje zmiznutie dirigentovej priateľky a potom skok a film nám ponúkne pohľad na to čo sa udialo pred tým všetkým čo sme doteraz videli... ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (5)

  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)
  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama