Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca viaceré žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Včera som mal možnosť zoznámiť sa s piesočnými žralokmi. No a dnes som si doprial ďalší vskutku raritný "Útok dvojhlavého žraloka". Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale aspoň som si týmto americkým béčkovým snímkom, z produckie spoločnosti Asylum, zasa trocha viac rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Docela zajímavý nápad. Neherci byli dost žalostní. Ale chápu, že holky byly vybírány hlavně kvůli houpajícím se kozám, protože všechny měly silikonové pětky. Žralok s dvěma hlavami kousal často, takže akce tam byly :-) A dokonce jsme se i nasmáli, když kapitán - profesor, měl bebínko na nožičce a řval, jako by ho nasazovali na kůl. Film má docela dobré hodnocení v zahraničí 50-83%. (83% má film hodnocení v RUSKU!) ()

Reklama

PinokKio odpad!

všetky recenzie používateľa

Víc hlav víc ví, což se o tomhle žraloku lačném po tučném soustu asi říct nedá. Ale zase to zvyšuje jeho apetit po tupých studentkách, uplakaném profesorovi a natřásající se Carmen Elektře. A jako dezertík ukusuje po částech z korálového ostrova, kde režisér nechal pást se velké ztroskotané stádo koz (nebo spíše spoustu velkých koz), takže se bylo alespoň na co dívat .. ()

dainio odpad!

všetky recenzie používateľa

Jsem fandou Sharknada a sem tam i zetkových hovadin. Tohle bylo i na mě moc. Nějaká třída studentů, kde se urodili samé "kozatky" a fitness machýrci je v rámci studia na moři. Zapisování do sešitu a zkoušení však naruší dvojhlavé žraločí hovado. Aby toho nebylo málo, tak je v lodi díra. Poplují k opuštěnému atolu. Ten se ale rozpadá a potápí. Vlastně jsem ani nepochopil proč. Ostrov z dálky vypadal neporušeně, ale stačí kameramanův epileptický záchvat a ostrov se potápí. Sakra, to je sračka. Žralok na hovno, dialogy na hovno, herci na hovno, děj na hovno - úplně všechno v tomto filmu je ohromná sračka. Nelogické chování, trapné hlášky, nereálno a k tomu ještě "Babiš". Mám dost! Tohle chce panáka. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Prečo by som mal ten film brať vážne, keď on sám sa tak neberie? Obrovský žralok uloví svoju obeť, tak že s ak nej nepozorovane priblíži vo vode, ktorá je ako sa hovorí žabe tesne nad kolená? Chlap, ktorý sa poškrabal, sa zvíja bolesťou a div že nezomrie? Že žralok, ktorý príde o jednu z hláv, si to pomaly ani nevšimne??? No, v tomto filme je všetko možné, protagonisti sú od začiatku rozdelení na žraloka, jeho potravu a hlavnú hrdinku, ktorá, ak dokáže nabrať potrebný švih, je schopná žraloka umlátiť vlastnými prsiami (podobné vlohy má celé ženské zastúpenie, miestami to vyzerá že šlo o natáčanie relácie pre Playboy, ako školskú akciu). Devízou je, že na nič netreba čakať, prvé obete sú hneď prvej minúte filmu a potom približne každých ďalších 5-6 minút. pričom sa ich frekvencia s blížiacim sa koncom filmu stupňuje. V záplave všakovakých žralokov je to celkom zábavná filmová hodinka a pol. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené