Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Blbost na entou. Electra je herečka na nic, ale dudy má napumpovaný stále dobře. Nebýt těch hezkých holčičích tělíček v plavečkách, není na co koukat. Takže takto za jednu *. Jinak blbé, blbé a zase jen blbé. Místy tak blbé až vtipné. Smích se dostavil nejednou. Spielbergovi by z tohoto počinu spadly čelisti až na zem. Asylum opět boduje. ()

MaaaR@ 

všetky recenzie používateľa

Je to hrozná slátanina kde nedává smysl vůbec nic. Nejdřív hrozná radost, že je poblíž jedna jediná pevnina, pak člověk z různých záběrů napočítá asi 3 další ostrovy. Ostrov sám o sobě taky dost kouzlí. Občas na něm není ani jedna palma, pak tam jsou čtyři, z čehož dvě se poroučí k zemi a o pár minut déle dostáváme zase ten samý záběr se čtyřma palmama. A tak dále. Ale ono to je vlastně tak stupidní, až je to vtipný, a absolutní odpad si to zkrátka nezaslouží. "Díra v zemi." "Co to je, bazén?" "Obyčejná díra." No. 1 mezi dialogy v historii kinematografie. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Tak som náhodou pozeral večer telku a začal tento film. Vraj to nie je prístupné do 18 rokov, tak si vravím, možno  nejaký horor. Keď vyskočil nápis Asylum tak to so mnou naozaj trhlo a pri mene hlavnej hviezdy Carmen Elektra som mal hovno až za ušami. V zásade ide o to že banda študentských dementov ide na nejaký ostrov a okolo pláva dvojhlavý žralok čo musí živiť dva hladné krky. Už je to nejaký ten piatok, sobota aj nedeľa čo som naposledy videl jednu z týchto príšeráckych megachujovín a tak som to zožral aj s nechápavým úsmevom. Filmy ako tento snáď naozaj môžu slúžiť len na pranie špinavých peňazí od mafie, lebo inak to nemá žiadne iné opodstatnenie svojej existencie. Scenár je len o tom že dementi chodia z jedného konca ostrova na druhý, drístajú nezmysly, dievčatá občas ukazujú kozy, plus jedna lesbická scéna po ktorej žralok zožerie obe aktérky. Že sa obrovský zmutovaný žralok dokáže nenápadne pohybovať a skrývať vo vode ktorá je človeku sotva po pás je ešte jasnejšie a samozrejmejšie než to že je zem plochá a hviezdy sú na nebeskú klenbu pribité klincami. Medzi najvtipnejšie okamžiky určite patrí desivé zranenie pána učiteľa ktoré vyzerá ako by sa porezal pri holení nôh, ale reve pri tom ako by to bola udalosť čo má vstúpiť do dejín gore efektov. Taktiež zváranie trupu lode štýlom "mávam si zváračkou a je mi dobre", či žralok snažiaci sa hlavami rozbúrať ostrov sú celkom zábavné detaily. Film ako taký síce nestál za nič, ale svojou absolútnou lenivosťou a absenciou akejkoľvek snahy o čokoľvek dokáže zaujať ako študijná kuriozita. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa zatiaľ jeden z najlepších Asylum produktov. Srandovný nápad, na dvojhlavého žraloka i sporo odeté ženské sa dobre pozerá, k tomu tam pobehuje Carmen Electra a každú chvíľu sa niečo deje, takže som sa nenudil. Prostredie je pekné, triky nie sú síce ničím extra, ale nie je to ani žiadna katastrofa a dej či logiku pri takýchto snímkoch nemá cenu spomínať, keďže o to tu vôbec nejde. Ja som sa náhodou bavil a neprišlo mi to ani trápne, skôr ako taká jednoduchá, s nadhľadom natočená béčková zábava. ()

Peytl odpad!

všetky recenzie používateľa

Vskutku bestiální podívaná na excelentně hydrodynamického, štěkajícího a křičícího parybáka. Jéje, já vím, vždyť je to ukázkovej výplach. Nicméně berte v potaz, že je to z roku 2012... i když snad právě proto, čekal se konec světa. Tolik průserů v devadesáti minutách je ... jak se jménem Viktorie (říkal Jirka Dědeček), buď královský trůn a nebo pod splav, nic mezi tím. Po lehké parafrázi zmíněného jsem se rozhodl a jednoznačně zvolil... pod kudlu. A všechny. Kozy nekozy! Dvě hlavy a tři prdele. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (10)

  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama