Reklama

Reklama

Barbaři Terryho Jonese

(seriál)
  • Veľká Británia Terry Jones' Barbarians
Veľká Británia, 2006, 4x45 min

Hrajú:

Terry Jones

Obsahy(1)

Během epické cesty z Irska do Persie veterán Montyho Pythona Terry Jones znovu oživuje mimořádně zajímavé a rozmanité barbarské kultury a odhaluje, jak byly Římany chybně charakterizovány. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Nooo, zaujímavé, ale strašne manipulatívne. Keď boli tí barbari tak neskutočne chytrí a minimálne rovnako civilizovaní ako Rimania, ako sa dá vysvetliť následné obdobie temna v európskych dejinách? Terry by si takýto seriál mal produkovať ako nejakú paródiu alebo historickú hru ale nie ako dokument, pretože ten by mal byť vyvážený a nie predpojatý proti Rimanom, osobne ich nemám rád, ale som si vedomý ich prínosu a určitých civilizačných prednosti... ()

Merenre 

všetky recenzie používateľa

Docela jsem se těšil, co Terry přinese a zklamání bylo veliké. Absolutně žádné zajímavé, objevné nebo neotřelé informace. Vizuálně ubohý dokument splácaný z laciných frází na úrovní učňáku nebo základní školy a které si můžete přečíst i na wikipedii. ()

Reklama

tojowoeZNK 

všetky recenzie používateľa

Tohle je hodně zajímavý a asi dost pravdivý jak to vlastně bylo a ne jak si to napsal Caesar, navíc držka Terryho Jonese je pořád zábavná aji kdyby mluvil o pampeliškách. ROMANI ITE DOMUM! ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama