Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben Jahrvi (Fisher Stevens) sa najnovšie živí na ulici ako predavač malých robotov, akýchsi miniverzií Čísla 5 - ale keďže nemá obchodného ducha, takmer by prepásol jedinečnú príležitosť! Jeho malé roboty totiž okúzlia peknú Sandy Banatoniovú (Cynthia Gibb), nákupcu veľkej firmy. Našťastie je tu kolega z ulice, predavač hodiniek Fred Ritter (Michael McKean) - a kým sa Ben spamätá, je z neho veľkovýrobca hračiek! Smolou je, že si novopečení podnikatelia pre svoju výrobnú linku vybrali miesto, kde sa práve skupina lupičov chystá na krádež diamantov... V boji s gangstrami, ktorí sa neštítia ničoho, však obaja muži dostávajú nečakaného spojenca - skutočného robota Číslo 5! Vojna s lupičmi sa teda môže začať... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (157)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je to taková zdlouhavá blbina, která sází na to, že jsou zde nějaké postavy z předchozího dílu - no, vlastně dvě a jedna z nich je Číslo 5. Není to moc zábavné, spíše jen trochu ztřeštěné a je tu samozřejmě dobrý konec, který nemůže chybět. Takové standardní, rodinné a v ničem překvapivé. Ani ta nostalgie tady nepomohla. ()

adamix 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa je toto moje ,,prvý krát" s číslom 5. Som jeden z mnohých, ktorí vyrastali na kazetových kultovkách ako NEKONEČNÝ PRÍBEH, E.T. alebo SÚBOJ TITANOV, toto sme ale doma na VHS nemali, preto to nebolo súčasťou môjho detstva, čo teraz ľutujem, pretože ten milý, občas nemotorný, zato vynaliezavý a vtipný robotko mohol byť dobrým virtuálnym kamošom :). Milé prekvapenie, malo to vtip a perfektnú atmosféru končiacich 80. rokov. Za mňa 80%. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Návrat k roztomilému robotovi se svou vlastní duší, který tak strašně rád sbírá informace. Druhý díl je trochu slabší než ten první, ale pořád dost dobrý na to, aby se na něj člověk podíval znovu. Hlavně mi tam chybí Steve Guttenberg, který v prvním díle ztvárnil vynálezce robota. Ale jinak je to fajn pokoukání 70% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Krásne nostalgické spomienky na návštevu kina v ranných deväťdesiatych rokov v kine Devín. Po desaťročiach tento filmík samozrejme už tak nefungoval, avšak stále ide o slušnú rodinnú zábavu. Základom úspechu je však stále solídny ústredný nápad a nejaké nové sa k prvému, o niečo lepšiemu filmu nepridávajú. Vtipné je, že tu spoznávate exteriéry Toronta, ale príbeh sa odohráva v USA. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto pokračovanie v ničom nezaostáva za svojim predchodcom. Jednoduchá, rodinná, americká sci-fi komédia. Tak sa mi zdá, že sa mi to páči ešte aj o máličko viacej ako jednička. Možno aj preto, že sa z toho vytratil ten militárny, armádny, nádych a asi tiež aj opozeraný Steve Guttenberg. Tento krát sa do hlavnej ľudskej úlohy pretlačil Fisher Stevens, ktorý hodne bodoval už v prvej časti. Ako ambiciózny prisťahovalec, vynálezca, Ben Jahrvi bol opäť výborný. Pobavil som sa. "Číslo päť žije 2". *** ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (10)

  • Bylo uvažováno i o třetím filmu s Číslem 5 (Tim Blaney), ale producenti se báli, že bude prodělečný. (mi-ib)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama