Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2

(séria)
Trailer 1
USA, 2019, 8 h 42 min (Minutáž: 46–74 min)

Tvorcovia:

Joe Penhall

Predloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrajú:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Lauren Glazier, Albert Jones, Joe Tuttle, Michael Cerveris, June Carryl, Sierra McClain (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(9)

Diskusia

martinbucek

martinbucek (hodnotenie, recenzie)

joker30

lebo asi nemal sukromny zivot, sa venoval praci stale a neistotu vlastneho usudku

 

2. sezona za mna urcite lepsia ako prva a ten koniec, kedze som nestudoval zaklad atlantskeho pripadu, tak som zostal zaskoceny, ze pravdepodobne sice odsudili vraha, ktory sedel profilu, ale asi nezabil deti a vsetky neboli obete vraha ale aj KKK

7-8 sezone ked isiel ten typek v dodavke, nezastal pri tenchovcoch zostarnutych?...je to brian?

Dufam ze tretia pride skoro ako prisla sabrina, ale asi najskor az o rok, pritom si netflix asi neuvedomuje ze ma v rukave eso typu temneho pripadu a ak by najali este nejakeho diabolsky charizmatickeho herca, ktoremu by museli dokazat zlocin, to by bolo....nevyhoda tohto je, ze tam riesili 3 zlociny a v podstate nevyriesili nic a atlantu moc rychlo presli, pritom tam riadil typek 3 roky, doktorka netusim aky prinos mala mat, ak len to ze je lesba, tak ju mohli skrtnut rovno....a na cele oddelenie 3 agenti, aj ked v prvom diely im priklepli rozsirenie oddelenia?

Skoda, miesto toho ako riesili citove rozpolezenie doktorky, sa mohli venovat zlocinu, ak by ma zaujimali citove trampoty lekarov, pustim si kliniku grace

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

Hekman

Ja som práve dopozeral a podla mna druha o chlp este lepsia ako prva. Jedine co ma trosku prekvapilo. 

POZOR SPOILER. Ze napriek tomu, ze v prvom diely sa riesil Holden a jeho zachvat, no v dalsich dieloch sa jeho sukromny zivot neriesil takmer vobec, resp sa moc neposunul, oproti jeho dvom kolegom, kde sa slo v tejto serii pomerne dohlbky... V prvej serii sa jeho sukromiu venovalo o dost viac. 

na príspevok reagoval martinbucek

Hekman

Hekman (hodnotenie, recenzie)

Doufam, ze bude lepsi, nez ta prvni. Nebyla spatna, ale kdyz jsem se na ni chtel podivat podruhy, tak me po druhym dilu zacala hrozne nudit. Zkusim ji znovu pred druhou serii, tak uvidim, jestli to nebylo jen naladou.

na príspevok reagoval joker30

Súvisiace novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Reklama

Reklama