Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Česko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cigánske proroctvo predpovedá príchod mesiáša z rómskej osady, ktorý zmení svet. Narodí sa Rytmaus a postupne sa z neho stane najznámejší rapper v Európe. Rytmaus sa rozhodne kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky. Proti nemu sa vo voľbách postaví Pišta Lakatoš. Zo Slovenska sa vďaka predaju čistej pitnej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva s najväčšími mocnosťami ako je USA, Rusko či EU. Do hry o planétu sa zamieša aj diabol Moloch... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Skoro vôbec sa mi to nepáčilo, uchechtol som sa tak dva krát. Inšpirácia South Park: Bigger, Longer & Uncut je viac ako zjavná, samozrejme výsledok sa nedá porovnávať. Kronerov film je v podstate len zlepenec scénok, ktoré na seba ledva ledva nadväzujú. Na druhú stranu tvorcovia mali na celú produkciu len rok, žiadne peniaze a museli to potiahnuť v podstate len vlastným entuziazmom. Čiže fakt, že sa im na Slovensku podarilo do kín pretlačiť animovaný film za takýchto priškrtených podmienok a fakt že na Slovensku sa niekto snaží robiť nové a moderné veci, je hodný rešpektu. Kroner nemá ani 30 rokov a už má za sebou tri celovečerné filmy. Ich kvalita síce pokrivkáva, ale chalan získava neoceniteľnú prax, ktorú zúročí neskôr a možno nám tu rastie zaujímavá osobnosť. Palec hore za snahu. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Lokal Tv bol prvým slovenským animovaným seriálom, pri ktorom sa ukázalo, že televízia vzhľadom na klesajúcu popularitu medzi mladými nie je pre takýto formát správnym médiom, a tak sa Króner presunul so seriálom a skečmi na internet, kde si získal omnoho väčšiu popularitu. Teraz to skúsil v kinách a to s filmom obashujúcim postavy zo spomínaného seriálu a skečov. Projekt 1. SVK animovaného filmu bol bezpochyby ambiciózny, no výsledok je len priemerný. Lokalfilmisu sa nedá uprieť snaha, viditeľný posun v kvalite a pestrosti animácií, no to hlavné (vtipnosť,údernosť,satira a podarené gagy) z neho akosi vymizlo a film pôsobí ako veľmi narýchlo zbúchaný. Aspoň že má bez tituliek hodinu desať a rýchlo utečie. Známych postavičiek zo seriálu a skečov je tu veľa, no viac priestoru dostane naozaj len minimum z nich. S odretými ušami za 3* 50% PS: platí to čo u všetkých predošlých Krónerových filmoch-čím menej rokov máte, tým viac vás bude film baviť. ()

Reklama

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Klidně se to mohlo jmenovat RITMAUS... a každému by to bylo u ryti. Upřímně film který začíná narozením roma ve mě vybouzelo opravdu velké nutkání to smazat... Ale upřímně, film kde chytí někdo KONEČNĚ ten zelený alZla slim pod krkem a totálně ho dojebe.. tomu dám aj 6 hvězd! :D Hele, jako animace předpotopní, příběh podřadný ale, muziálová vložka občas přímo na odpad.. ale TY KECI A HLAVNÍ POSTAVY! Však kedy bych mal jikry tak potratim... XD Plus jednu hvězdu za ten luxusní konec který aspoň vysvětluje prečo jsme všicí takový dojebnutí! 101% ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Po skvelom úvode, solídnej prvej polovici, príde tá druhá polovica. Asi tak by sa dal tento film zhrnúť. Pre nezainteresovaných, ktorí nepozerajú Lokal TV to nebude nič vravieť, ale pre nás ostatných to mohla byť celkom fajn jazda. Čakal som niečo trošku iné. Kroner nám uletel, a to doslova. Nebolo to zlé, dalo sa zasmiať, animácie boli tiež fajn, len ten celkový efekt nesplnil očakávania a hlavne niektoré videá ( Rybička ) sú plnohodnotnejšie a zábavnejšie ako celý film. Trochu priestrel, ale povinnosť vidieť pre každého fanúšika. Rozpačité a nadhodnotené 3 z 5 ( Kino Žriedlo - Bardejovské Kúpele ) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Celovečerný film z dielne Lokal TV nedopadol až tak strašne, ako som si myslel, že dopadne. V podstate šablónovito sa ide podľa seriálu, až na to, že tam konečne nie sú tie otravné novinárske decká. Do zhruba troch štvrtín filmu nadupaná zábava, ale potom už to sklzlo v totálnu hovadinu. Jednu hviezdičku navyše ale musím pridať za Pištu a Rytmausa. Dokonca si myslím, že prvýkrát Pišta ťahal za kratší koniec. 60 % ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (3)

  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)
  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)
  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)

Reklama

Reklama