Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Česko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cigánske proroctvo predpovedá príchod mesiáša z rómskej osady, ktorý zmení svet. Narodí sa Rytmaus a postupne sa z neho stane najznámejší rapper v Európe. Rytmaus sa rozhodne kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky. Proti nemu sa vo voľbách postaví Pišta Lakatoš. Zo Slovenska sa vďaka predaju čistej pitnej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva s najväčšími mocnosťami ako je USA, Rusko či EU. Do hry o planétu sa zamieša aj diabol Moloch... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

speedy7929 

všetky recenzie používateľa

Lokalfilmis, posledný film ktorý som musel vidieť do konca roku a poviem Vám veľké sklamanie. Pridajte tomu žáner: muzikál keď sa dá. Otrepané hlášky, všetko už bolo použité v seriály a zasmiať sa na tom mohli deti. Bohu vďaka, že som na tom nebol v kine. 10% je za tú námahu spraviť prvý slovenský kreslený celovečerný film než za dej. 5% za seriál a Lokalfreestyle battle. /15% ()

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Typický príklad filmu, ktorý v traileri vyčerpá všetko vtipné. Pišta Lakatoš dostal ako hlavná postava pramálo priestoru, rybička bola zabitá. Ale doslova, pretože nebola vôbec vtipná, čo je pri tejto postave alarmujúce, keďže to bola jedna z postavičiek, ktorá predtým mohla povedať hocičo a vy ste sa na tom smiali. Povrchné, slabé, nudné. ()

Reklama

doctor20 

všetky recenzie používateľa

Dobrý, vtipný štart filmu ma pripravoval na parádnu jazdu. Po chvíli ma však prebrala nuda a občasné vtipy boli maximálne z polovice nie vtipné. Animovaný Rytmaus vyzeral podľa mňa vo filme oveľa horšie ako na lokalTV. Rybička dostala minimálny priestor. Diabol a jeho cenzurovaný falafelíček budil rozpaky a Pištove vtipné monológy tam zabudli tvorcovia pridať. Za mňa aspoň plus, že na predpremiére dávali k vstupenke popcorn a slnečné okuliare. Inak sklamanie z filmu, na ktorý som sa veľmi tešil. "Keď kone jebúúú... " ()

mr.twizta 

všetky recenzie používateľa

Slovenský South Park na celovečerním půdorysu trpí úplně stejnými neduhy jako jeho americký předchůdce (nebo snad předobraz?) - při delší stopáži se prostě nedaří udržet nastolenou kadenci a rozhodnutí vyprávět nějaký ten příběh utne počáteční nadšení. Kontrastně k tomu ovšem působí uspěchaný konec a nebojím se tvrdit, že čtvrthodinka navíc by neublížila. Jinak ale Lokalfilmis nabízí nějaké to poselstvíčko, chytlavé songy (třeba ten o koních) a hlavně plejádu oblíbených postaviček, kterým je na plátně dovoleno prakticky všechno a rating je tu ždímaný na maximum. Jsem fanda vulgarit a obscénností, proto jsem z kina odcházel s úsměvem od náušnice k náušnici. KDO BY SE NA TO NEMĚL DÍVAT? Rasisti, děti a Vladimir Putin. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $253,878▐ Slovenský animovaný film LokalFilmis (2015), tiež moc vody nenamútil, chcel byť až moc cool pre dnešnú mládež, ponúknuť jednu zábavnú scénu za druhou, hláškovanie ako na bežiacom páse, hromadu sprostých nadávok ale v konečnom zúčtovaní toto všetko akosi strácalo ten správny efekt a súlad, pesničky ani navážanie do osobností nebralo a tých skutočne trefne úsmevných scén bolo len minimum, jediné čo v celku zaujalo bola animácia. /videl v kine: 40%/ ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (3)

  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)
  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)
  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)

Reklama

Reklama