Reklama

Reklama

Mama, ožeň ma!

(relácia)
  • Česko Mami, ožeň mě
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (149)

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa

Nechápu zdejší pobouřené komentáře. Copak skutečně někdo čeká od žánru reality show, a kromě toho s takovým názvem, dokumentární pořad pro jaderné fyziky? Já tedy ne. Zkrátka jsou tam ta největší individua, co na Slovensku našli a vše doprovází úžasný sarkastický komentář. Je to zábavné a vtipné. Český Farmář hledá ženu se může jít zahrabat... ()

longercz 

všetky recenzie používateľa

Chápu všechny ty, co hodnotí tento pořad jako " odpad! " , protože tak jsem chtěl původně hodnotit i já. Na první pohled to vypadá opravdu ultra úchylně a neuvěřitelně zoufale a popravdě, přesně takové to je. Nekonečný nářez ultra debilních, chorých a absolutně mimo realitu žijících ztracených duší servírujících jednu ubohou hlášku za druhou. Člověk se cítí trapně už jen sledováním samotných " hrdinů " , a proto není lehké si tento výtvor pustit k tělu. Pokud to ale vydržíte a přečkáte úvodní rozpaky, čeká Vás KRÁLOVSKÁ zábava ve formě toho opravdu nejhoršího, co se dá nalézt ve sféře mezilidských vztahů, umocněné krásným slovenským komentářem, který tak nádherně vyzdvihuje, už tak do očí bijící zoufalství a ubohost. ()

Reklama

Grim odpad!

všetky recenzie používateľa

...panoptikum exotov, ktoré treba vidieť...tak ako sloní muž, aj táto relácia priťahuje zvedavé zraky divákov, ktorí sa priam sprchujú v štipľavých komentároch na adresu účinkujúcich, pripadajúc si inteligentnejšie...diváci sa nedočkavo tetelia v sedačkách a na gaučoch, netrpezlivo čakajúc na potápanie sa do nových hĺbok oslavovanej stupidity... ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tu jednu hvězdu dávám za magorský nápad, vůbec takovou píčovinu vymyslet. Borce už prostě nebavilo si doma jen tak leštit brko a tak se vydali před televizní obrazovky a „Mamo poser se“ – najít partnera si má každý sám a neřešit to před televizní obrazovkou. Určitě z toho vznikla láska na celý život. Inkasovali prachy a šli od sebe, i když vzhledem k inteligenci účinkujících…? ()

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa

Príšerná príšernosť za hranicou odpadu, avšak kontrast tuposti s neskutočne inteligentnými a uštipačne trefnými poznámkami komentátora je tak priepastný, že sa to vyrovnáva na priemer. Troška viac sa mi v tomto smere páčila ešte tá prvá verzia programu. / Upresním teraz rok 2022 som pozrela znova a musela som v prvej sérii najprv predýchať trápnosť a rozbiehanie prvého dielu, od druhého dielu už trápnosti zúčastnených pacientov privyknete a komentár je čo veta to perla! No a v druhej sérii sú kauza Martinka a Tibor a kauza Ľubka bezkonkurenčné! Pôvodne som sa k tomuto dostala zo zvedavosti, nakoľko jedného "mládenca"  zo show som mala česť poznať osobne v novej práci a tak sa mi napokon ušla celkom slušná porcia zábavy. / Keď som si uvedomila, že ešte aj pár dní po pozretí sa sama v kuchyni pri varení smejem pri spomienke na niektorú geniálnu hlášku komentátora, prichádza do úvahy že som sa buď to zbláznila, ale každopádne zvyšujem na štyri hviezdy. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama