Reklama

Reklama

Vyznamenaný vojenský veterán  Frank Vega (Danny Trejo) sa vracia domov z Vietnamu. Spoločnosť, pre ktorú spolu s ostatnými mužmi bojoval a krvácal, sa mu obráti chrbtom. Zavrhnú ho aj jeho najbližší a Frank zostáva sám, bez práce aj bez lásky. O niekoľko rokov neskôr sa v autobuse zastane starého černocha a ochráni ho pred šikanou partičky miestnych skinheadov. Vďaka tomuto incidentu sa Frank znova stane hrdinom. Ľudia si ho znovu začnú vážiť, no aj o toto šťastie čoskoro príde, pretože onedlho zavraždia jeho najlepšieho priateľa Klondikea (Harrison Page). Keďže polícia o prípad nejaví najmenšiu pozornosť, Frank sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vydá sa sám po stopách zabijaka. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Dobrácky 60 ročný veterán z Vietnamu sa rozhodol vziať spravodlivosť do svojich rúk. Nikto ho nezastaví, nikto mu nedokáže ublížiť, každá jeho rana znamená smrť.

Nieže by každá bitka začínala " veľký černoch robí výpad - dôchodca blokuje - dôchodca zasadzuje smrteľný úder ", ale je to nuda a až ťažko uveriteľné, že 2 metroví namakaní černosi padnú po jednej rane od 60 ročného dôchodcu!

Jediným skutočným nepriateľom pre Hrdinu večera je 200 kilový skysnutý ČERNOCH, zhruba v rovnakom veku ako náš Hrdina, ktorý nakoniec aj tak podľahne pod náporom Veteránových úderov. // nuda!

Wlastik

Wlastik (hodnotenie, recenzie)

prumernej film, ale s tema malichernyma malickostma ma u me o jednu hvezdizku navic! :D

at uz ta primacknuta babca k zemi. Priprava na rande a pod. :)

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

The Viper: Ja som s výsledkom spokojný a je mi jedno ako to otočili. Trejo mláti rovnako negrov a bielych.

The Viper

The Viper (hodnotenie, recenzie)

Jinak to dopadnout ani nemohlo, aby to neotočili. Z bělocha udělat mexikána a z drzého negra partu nazi.

jony5

jony5 (hodnotenie, recenzie)

 

Danny Trejo opet ukazal ze do dochodku ma daleko, kto hodnotil odpad!=nevidel .

Bingos

Bingos (hodnotenie, recenzie)

Kurva, tohle by vůbec nemuselo být špatné!!! Su tvědavý na roli Perlmama!!

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Ak to správne pojmú môže to byť celkom masaker. Som zvedavý čo si myslel o svojej budúcnosti Dany keď mal cca 25 rokov bol drogovo závislí, mal krim inálnu minulosť a sedel v base. Celkom zlá vyhliadka na budúcnosť. Nikoho by nenapadlo, že bude hrať vo filme. A nikoho by nenapadlo, že hlavné úlohy dostane až po 65! Tomu hovorím vstanie z popola.

Alfmen

Alfmen (hodnotenie, recenzie)

Bože, tohle bude ptákovina. Ale po pár pivech se na to klidně a rád podívám :D.

JFL

JFL (hodnotenie, recenzie)

Zetkový film podle internetového memu, nebo americká parafráze na turecké Hvězdné války? Doufám, že ve výsledném filmu bude víc filtry poladěných vykrádaček z filmů Arnolda Schwarzeneggera. Ale předpokládám, že za tohle dostal Tejo ještě míň peněz než od Bédy Trávníčka.

Reklama

Reklama