Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(relácia)
všetky plagáty
Ukážka z filmu 189
Talk-show / Komédia
Veľká Británia, 2007, 424x60 min

Účinkujú:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (viac)
(ďalšie profesie)

Videá (259)

Ukážka z filmu 189

Recenzie (95)

Billie777 

všetky recenzie používateľa

K této talk show jsem se dostala o něco později, předtím jsem dávala z nějakého nepochopitelného důvodu přednost americkým ale přitom tahle britská talk show patří mezi nejlepší a nejvtipnější vůbec a baví mě čím dál víc. Graham je sympaťák a působí na mě krásně vtipně, prostě mě nenudí. Díl s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem byl naprosto bezchybný, ale takových je víc. Takže vřele doporučuju! ()

TheRoller 

všetky recenzie používateľa

Norton je veľakrát na facku, ale jeho grimasy, úvodné glosovanie a predstavovanie hosťov (najmä hercov) naozaj stoja za to. Páči sa mi aj účasť hosťov, ktorí nie sú svetoznámi, ale perfektne doplňujú atmosféru a keďže sú to väčšinou Briti, až neuveriteľne hláškujú a na 120% využitý "situačný humor" tu naberá nový rozmer. Všetko ide prirodzene a "z reflexu", vidno, že v tých ľuďoch to je. Zrnko pamätných rozhovorov, pri ktorých som sa ohromne bavil: Interview krááásnej Carey Mulligan, do ktorého sa zapojil aj jej otec a Ed Byrne alias ten, od ktorého Johnny Depp okopčil look, to neskutočne zabíjal na každom kroku; rozhovor s Noelom Gallagherom a jeho reakcia na to, či pozná prítomných hercov, Butler na Wonderwall: "That's my song man." a Noel: "No no no I think that's MY song." + historka so CIA; časť s Paul McCartneym, Natie Portman a veľmi vtipným Jamesom Cordenom; Keira Knightley aj v časti s Kennethom Branaghom a Lee Mackom aj v pomerne novej s perfektným Samuel L. Jacksonom a tak ďalej a tak ďalej... Jednoducho skvelé! ()

Reklama

Ajka1 

všetky recenzie používateľa

Graham je naprosto skvělý moderátor s důvtipem a sebereflexí. Jeho humor je často až dětinský, ale o to víc zábavný. Hosté v jeho šou se zdají velice uvolnění, takže se určitě nebojím doporučit. Nejlepší hosté - Mark Ruffalo, Joanna Lumley + James McAvoy + John Bishop , James McAvoy + Liza Minnelli + Jack Dee, Johnny Depp + Ricky Gervais, Adele, Jude Law + Robert Downey Jr., Ewan McGregor + Chris O'Dowd, Noel Gallagher , Gary Barlow + Will Smith + Tom Jones a další :))) ()

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som túto šou začala sledovať kvôli zdokonaleniu angličtiny, neskôr mi dosť prirástla k srdcu. Jej veľkou devízou je uvoľnenosť všetkých zúčastnených. Graham Norton to dokáže.. napriek tomu, že z celebrít vyžmýka aj tie najväčšie faux pas. Pri niektorých rozhovoroch mi tiekli slzy od smiechu a mnohé osobnosti ma aj celkom (väčšinou milo) prekvapili. ()

MyFairLady 

všetky recenzie používateľa

Vsetci hostia na jednej kope, casto zaujimave kombinacie (Nigela Lawson a Marilyn Manson) a nesilene (velmi vtipne!, veduce k hlasnemu smiechu - Robert Downy Jr. a Jude Law, Will Smith a Gary Barlow, Ozzy a Sharon Osbourne, Russel Crowe a jeho komentovanie ohnostroja) rozhovory. Je prijemne sledovat, ako u Grahama Nortona, ktory nevyzuziva hosti ako jednotivcov, ale ako clenov "diskusie", veci "klapnu" velmi prirodzenym sposobom. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama