Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrália The Human Centipede III (Final Sequence) (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (208)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Dlho sme čakali na zavŕšenie trilógie a možno až tak dlho, že naše očakávania predčili realitu. Trojka stonožky už nejde v nechutných explo šľapajách svojich dvoch starších sestier. Skôr ako to už viacerí spomenuli si robí srandu sama zo seba, a zrejme aj z divákov. Dieter Laser je vynikajúci a ťahá celý film ako sa len dá. Nebiť jeho, neviem neviem aký dôvod by som mal pozerať sa na film viac ako 20 minúť. Sám to však nezachráni. Na to podstatné, teda samotnú ľudskú stonožku čakáme takmer až do záveru filmu. Aj keď tu bolo zopár poriadne nechutných scén aj mimo toho, na viac ako 3* to nestačí. Môžme však byť aspoň radi, že zakončenie trilógie nie je úplna blamáž ako sa to už viackrát v minulosti stalo. 65 %!! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Znovu začlenění Lasera a Harveyho do třetího filmu v naprosto jiných rolích a přítomnost samotného Sixe v roli sebe sama jen vede k tomu, že se film stává parodií, záměrnou, ale jednoduše není vtipný, není zábavný. Dokáže šokovat. Na to je Six dobrý a má zde scény, které se vám opět dovedou vrýt do paměti. A překvapivě se nejedná o scény se stonožkou. Přesto si nemohu pomoct, tohle už opravdu nevyšlo. ()

Reklama

Bloody13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Six už snad poztrácel všechny originální myšlenky, co měl a dal se do třetího dílu se satirickým odlehčením v podobě propagace svých dvou předešlých filmů ve vězeňském prostředí, kde přebývá jeden podvyživený uřvaný krypl, jeden vyvalený ustaraný buřt a jedna kozatá, prdelatá blondýna, která pro šéfa udělá cokoliv. Přidejte k tomu spoustu patetických ukřičených projevů o hovně, stopadesát vulgarismů, otřesného Erica Robertse, pár explicitních operací, které by člověk neměl nikdy vidět a jednu 500 lidí dlouhou oranžovou stonožku. Co bych o tom ještě tak řekla? Je to vrcholně nevkusné, nevtipné, nezajímavé a na to, že stonožku vidíme asi jen posledních 15-20 minut, příšerně dlouhé. Toma Sixe jsem po prvním díle považovala za zachránce a spásu hororového žánru, ale tohleto je hnus!!! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Tak nám nakoniec predsa len verbal ľudskú stonožku ohodnotil, napriek tomu, že pri prvom diele sa dušoval, že toto hodnotiť nebude. Nuž, niekto si za svojim názorom dokáže stáť, niekto je proste bábovka. Ako som pri hodnotení druhej časti spomenul, nebolo jasné či film je braný ako "realita" alebo predstavy, tak odpovede sme sa v tretej časti dočkali. Opäť nám Tom Six pripomenul, že sme sa pozerali iba na film. Na film. Na film. Nie, nie je to chyba. Asi toľkokrát totižto treba pripomenúť ľuďom, ktorí toto videli, že sú to iba predstavy. Pre mňa nepochopiteľnou záhadou ostáva, ako niekto, kto prvú časť považoval za odpornú sa dopracuje k tomu, aby hodnotil aj časť tretiu. Ak predsa obdivujete Rembrandta a nepáči sa Vám Piccasso tak sa nechodíte do galérie pozerať na výstavu toho druhého, alebo snáď áno? Možno je to istá forma sebatrýznenia. Skôr nad sebou by sa mali títo ľudia zamyslieť, nie nad režisérom. Teraz k samotnému filmu. Dieter Laser v úlohe Williama Bossa je úchvatný. Na začiatku som mal pocit, že svojim výkonom prekoná seržanta z úvodnej desaťminútovky Full metal jacket. Nakoniec to nebolo až tak skvelé, ale aj tak bol vynikajúci. Samotné objavenie Sixa vo filme (a záber, ako sa pri praktikách Bossa pozvracia) mala opäť filmovým "znalcom" pripomenúť, že on samotný si to nijako neužíva. Iba sa snažil zaujať. Presne ako Ruda z ostravy a.k.a verbal. Tiež sa svojimi komentármi snaží zaujať. A vďaka tomu, že sa vyjadruje ako kretén mu to prinieslo výslnie rebríčka užívateľov čsfd. Sixovi odlišnosť vyjadrovania veľa fanúšikov nepriniesla.Možno preto že Ruda uráža iba kresťanov a Tom Six si vystrelil úplne zo všetkých. Tak, život je už raz taký. Známe zlodej kričí chyťte zlodeja zase raz platí. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (15)

  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)

Reklama

Reklama