Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrália The Human Centipede III (Final Sequence) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (208)

maddy odpad!

všetky recenzie používateľa

Najprv radšej ozrejmím môj vzťah k sérii, aby moje hodnotenie nepôsobilo tak, že odpad hádžem všetkým podobným filmom. Prvý film mi neprišiel ako nijako zvlášť výrazný, znepokojivý alebo nechutný horor, nápad s ľudskou stonožkou bol síce zvrátený, ale ani raz som pri filme nemal potrebu odvracať od obrazovky oči. Až pokračovanie dokonalo to čo sľuboval už prvý film, bol to zvrátený, špinavý film (v tom dobrom slova zmysle pre cieľovú skupinu divákov), navyše slušne natočený, ktorý labilnejším divákom mohol pokojne narušiť aj psychiku. Od tretieho dielu som si sľuboval, že kvalitou pôjde opäť hore a dôstojne zavŕši trilógiu, no stal sa presný opak. The Final Sequence pre mňa predstavuje takmer definíciu filmového odpadu. Oceňujem síce, že sa Six snažil natočiť každú stonožku ako náladovo úplne odlišný film - prvý film bol taký skôr hororový thriller, druhý film takmer snuff movie a tretí je akási satira, ale bohužiaľ absolútne nefunkčná a nevtipná satira, ktorá zachádza za hranicu znesiteľnosti. Neviem kde nabral zrazu to filmárske sebavedomie, ale pokúšať sa vo filme o ľudskej stonožke (!!) o akúsi nekorektnú spoločensko-politickú satiru USA pôsobí nanajvýš nemiestne, až trápne. Zatiaľ čo pri Full Sequence som si hovoril, že napriek tomu aké filmy točí rozhodne nie je zlý režisér, tak po Final Sequence som presvedčený, že je otrasný režisér a už od neho radšej nechcem vidieť žiaden film. Neviem čo týmto chcel vlastne povedať, pretože ako satira to je úplne hlúpe, ako komédia maximálne otravné a tie preafektované výstupy Dietera Lasera, ktorý predvádza snáď najneznesiteľnejší herecký výkon v histórii filmu budem mať pred očami ešte veľmi dlho a dúfať, že jeho otravný krik a ksicht už nikdy v žiadnom filme neuvidím. No najhoršie je, že to tento krát už vôbec nefunguje ani ako nejaký znepokojivý alebo nechutný horor. Na samotnú stonožku (tento krát už skutočne ľudskú STOnožku) dôjde rad až úplne na konci a okrem jedného hromadného záberu z vtáčej perspektívy. ktorý bol navyše aj v traileri, sa v podstate hororový divák ničoho nedočká. Síce nie som úplne ten typ hororové diváka, ktorý potrebuje vidieť vo filme podobné nechutnosti a radšej vyhľadávam stiesnenú atmosféru ako jatky, ale keď už si pustím film o ľudskej stonožke tak v ňom chcem vidieť aspoň niečo a nie aby už aj prvý pomerne lacný film toho svojho času ponúkol omnoho viac. Final Sequence sa namiesto toho však sústredí vyše hodinu na dementné dialógy prekladané fekálnym humorom a záver namiesto nejakého šokového momentu odbije pohľadom na jedno zašívanie. Ďakujem, ale podobné banálne satiry, ktoré sú hlúpejšie než to čo chcú vlastne kritizovať nepotrebujem. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

heyda odpad!

všetky recenzie používateľa

Uřvané, nechutné, trapné, bez napětí, bez krve, bez nápadu a bez vtipu. Tom Six měl blízko k dobrému hororu akorát v případě jedničky. Dvojka i tahle ptákovina je v podstatě nesledovatelná. Naprostá ztráta času, přitom Six se zdá být od pohledu docela sympaťák, ale jako režisér u mě nepochodil. ODPAD ! ()

Reklama

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Ocenit se musí různorodost této trilogie - takový rozdíl mezi jednotlivými snímky nenajdete nikde jinde. Avšak řečeno na rovinu - čekání na poslední díl se nevyplatilo. Některé hlášky jsou výborné a uvidíte vedle stonožky i lidskou housenku, většinu filmu se však nic neděje a i přesto, že se tentokrát díváme na komedii, tak je hodně momentů vyloženě trapných či nudných. Pokud máte náladu na "Byl jednou jeden polda" po americku, pusťte si třetí díl Human Centipede. ()

srbak 

všetky recenzie používateľa

Ono, od Toma Sixa som čakal už asi fakt všetko, ale že sa začne vysmievať sám sebe a svojím predošlým dielom tak to snáď nikto neodhadoval. Nie je to už horor, ale taká fekál-nezávislá-hovno-sračko komédia s pritepleným humorom, ktorý mňa osobne celkom pobavil. Bohužiaľ kvalitami sa s prehľadom jedná o najslabší zo všetkých troch dielov. Už len čakám s čím pre svojich verných fanúšikov príde Mr. Six nabudúce. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem něco v intencích předešlých dvou dílů s tím, že Sixova zvrácenost tady dosáhne svého vrcholu, ale to jsem se zmýlil. Holanďan to pojal trochu jinak a satira (nebo co to bylo) v jeho podání na mě absolutně nefungovala. Přiznávám Dieterovi Laserovi momenty, kdy mě svým zjevem či výrazy dokázal pobavit, ale toho přehrávání bylo moc. Přicmrndávači v podobě Harveyho a Bree Olson nestojí za řeč, ačkoliv na druhou jmenovanou se sem tam aspoň hezky dívalo. Bylo tu i několik blééé momentů jimž jednoznačně vévodí kastrace s průstřelem tlustého střeva. Ale co se stonožky týče, tak tu všechno bylo společensky korektní, dá-li se tomu tak říkat. No doufám, že Six dostonožkoval a ukáže také něco nového, protože závěr trilogie ukazuje, že tomuto tématu už došel dech. 30% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (15)

  • Jedná se o nejdelší díl trilogie The Human Centipede. (LUKICKK)
  • V tomto dílu se vyskytuje pouze jedna žena. (LUKICKK)

Reklama

Reklama