Reklama

Reklama

Film sa inšpiroval neuveriteľným, ale pritom skutočným príbehom aljašského policajta Jacka Halcombea, ktorý zrealizoval svoj vlastný, súkromný plán, aby dolapil vraždiacu beštiu - sériového vraha Roberta Hansena, ktorý sa už trinásť rokov úspešne skrýval.
Keď sa v Anchorage začnú hromadiť telá zavraždených prostitútok, na mesto padne strach. Hoci policajt Jack Halcombe riskuje vlastný život, vydá sa na vlastnú päsť nájsť zabijaka, aby tak zabránil ďalším vraždám. Keď získa informácie od sedemnásťročnej Cindy Paulsonovej, ktorej sa ako jedinej podarilo zabijakovi ujsť, je mu konečne na stope. Podarí sa mu ale vraha chytiť včas, skôr než zomrie ďalšia obeť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (342)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Konečne niečo poriadne od Disneyho, tá Vanessa Hudgens. Po nepozerateľnom High School Muzikále sa mi už páčila v Spring Breakers a teraz opäť. Má niečo do seba, dobre sa na ňu pozerá, herecky skorej priemer ale zlé to tiež úplne neni. V jednej scéne dokonca prehrala Cagea :) Aj tak ho mám rád. Na hercoch vlastne stojí celý Frozen Ground, na dobrom castingu a perfektnom Cusackovi a preto tomu dávam štyri. Aj keď nejde o nič nové, niektoré dialógy sú strašne papierové a pátosom sa nešetrilo. Zo sympatií ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Pro diváka zmlsaného Fincherovým Zodiacem je The Frozen Ground jen rutinním filmem na sobotní večer, který nespasí ani Vanessa Anne Hudgens v negližé. Zamrzí snad jen účast Radhy Mitchell, která se pomalu ale jistě zabydluje v rolích hodných a milujících manželek, což je posun, který mi k buchtě bojující s démony v Silent Hillu a nemrtvými v The Crazies, vůbec nesedí. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Průměrný krimithiller, ve kterém nás po delší době ubezpečil Nic Cage že hrát ještě zcela nezapomněl. Bohužel film mě přišel poměrně zmatený a delší čas jsem se nedokázal do příběhu ponořit. Ani poté sice nepřišel žádný mega zázrak, ale oceňuji určitou autenticitu situací, kdy si postavy aspoň nehrajou na něco co nejsou. V. A. Hudgens podává téměř zrůdně špatný výkon. 50% ()

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

najhorší film nicolasa cagea - a to som ho videl jazdiť na motorke s horiacou lebkou miesto hlavy a podobné zvrátenosti... ale na tento nesúrodý, nudný, úplne zle napísaný, zrežírovaný a zahraný pokus o thriller sa aj tie najčudnejšie braky z filmogravie nika kejdža nechytajú, vôbec nevyšiel a je to čisté bahno, ktoré sa nedá označiť ani nálepkou béčkové guilty pleasure ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerná kriminálka z prostredia blízko polárneho kruhu, kde je tma a zima a úchylák si odchytáva mladé prostitútky a po dlhej súloži sa ich zbavuje. Vo filme niet napätia, zaujímavých detektívnych ťahov, všetko to je zmrznuté ako tamojšie prostredie. Nuž ale čo, ak to tak zrejme skutočne bolo. Nie všetky masové vraždy vedia urobiť dobrý film. Možno tam mohli pripojiť niečo z vrahovho detstva alebo jeho motívov, prečo sa na to dal a nekonal inak, lebo to čo bolo vo filme sa dalo čakať. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (24)

  • V rámci prípravy na rolu Vanessa Hudgens strávila so skutočnou Cindy Paulson okrem prebiehajúcich konzultácií niekoľko dní navyše pre výskum a vývoj postavy. (Arsenal83)
  • Scott Walker strávil vyše dva roky skúmaním prípadu a najal si novinárov aj súdnych výskumníkov, aby získal prístup k predtým neohláseným informáciám, ktoré sa potom objavujú vo filme. Spolupracoval aj so skutočným vyšetrovateľom Glennom Flotheom, ktorý pôsobil ako konzultant a poradca na scenári, aby sa zaistilo, že fakty o prípade sú správne a obete budú zobrazené s úctou. (Arsenal83)
  • Vo filme Cindy (Vanessa Hudgens) hovorí, že si nechala tampón vo vagíne ako dôkaz, že bola znásilnená Hansenom (John Cusack). V skutočnom vyšetrovaní si polícia v Anchorage tampón nikdy neprevzala a test na znásilnenie neurobila, preto nebol použitý ako dôkaz. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené