Reklama

Reklama

Na tichom predmestí mestečka Glenview v Ohiu sa stane zločin. Preto jeden z najaktívnejších obyvateľov Evan Trautwig (Ben Stiller), ktorý svoje mesto nadovšetko miluje, sa rozhodne založiť vlastnú domobranu nazvanú Susedská hliadka. Hliadka má na mestečko a jeho obyvateľov dávať pozor, aby doň nevnikol žiaden nekalý živel. Pridajú sa k nej aj traja Evanovi kamaráti, aj keď nemajú také ušľachtilé dôvody ako on. Bob (Vince Vaughn) chce predovšetkým uniknúť rodinnému stereotypu, chce sa zabávať a Susedskú hliadku berie ako dobrú výhovorku na to, ako sa dostať von s chalanmi na pivo a zabaviť sa pri hazardných hrách. Tučného chalana Franklina (Jonah Hill) vyhodili zo školy a tak sa rozhodol, že si splní sen a pridá sa k policajnému zboru. Tam ho ale nezobrali s vysvetlením, že je vražedným maniakom. A tak chce prostredníctvom Susedskej hliadky všetkým a predovšetkým polícii dokázať, čo v ňom je a akú chybu urobila polícia, že ho neprijala do svojich radov. Jamarkus (Richard Ayoade) sa do Glenview práve nasťahoval. Po štrnástich rokoch manželstva sa šťastne rozviedol, čím získal veľa voľného času a nevie, čo s ním. Do Susedskej hliadky sa pridal v nádeji, že im raz zavolá mladá krásna Aziatka a on ju bude musieť zachrániť a obšťastniť. Väčšina členov Susedskú hliadku neberie veľmi vážne. Iba Evan vidí sám seba ako dokonalý mravný vzor pre spoločnosť. Bohužiaľ jeho okolie tento názor nezdieľa a za chrbtom si z neho všetci obyvatelia Glenview uťahujú. Jedného dňa sa ale stane niečo, čím podarená partička bláznivej domobrany všetkým vytrie zrak. Pri jednej z obhliadok mesta narazia na odporných, škaredých mimozemšťanov, ktorí chcú napadnúť našu Zem. A od tohto okamihu je osud ľudstva iba v rukách neohrozenej, smelej a nešikovnej Susedskej hliadky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (469)

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je skutečně.. hrozný. Děsivé obsazení (Ben Stiller je čisté zlo), mimořádně stupidní děj a protivně vulgární humor, který postrádá elementární stopy dobrého vkusu. U takto debilních filmů mám chuť si rvát vlasy z toho, jaké idioty dělají z diváků. Normálně bych se této na první pohled pokleslé komedii obloukem vyhnul, ale dostal jsem v práci lístky na předpremiérovou projekci, a tak jsem to prostě risknul. Voilà, dobře mi tak - horší film jsem letos v kinech zatím neviděl. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Nebýt Vaugna a Hilla šlo by o další nudu ve stylu Mistrovský plán.. Stiller už holt ztratil jiskru a už není ničim vtipný poslední dobou.. a jestli jo tak tady měl opravdu debilní roli. Jinak co se týče ostatních paráda hlavne focení s ufonem, akorat to bylo jaksi předvídatelný ale hudba parádní. Prumerna ujetost :) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Štyria teploši z jedného mestečka sa rozhodnú založiť hliadku dohliadajúcu na bezpečnosť občanov potom ako sa nájde zavraždený jeden zo zamestnancov "Lidla". Postupne však zisťujú, že nemajú čo dočinenia s vrahom ale inváziou samotných mimozemšťanov, ktorých jediným cieľom je zničiť planétu zem. Fúúúú - tak toto bolo veľmi slabučké. V kine som snáď tri krát zaspal a prebral sa len vďaka ruky "šmátralky" môjho ženského doprovodu. Nebyť vstupného na úrovni čokoládového Fondue v Tatrách, do konca by som určite nevydržal. Jedna veľmi silná "hviezdisko" za príšerku a občasné priemerné "gagy" na úrovni úškrnu, ktoré ani z ďaleka nedosahujú úroveň čo len "suchého" humoru inšpektora Monka. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Od účasti až trojice! známych vtipálkov akosi automaticky očakávate sprchu humoru. Tá sa bohužiaľ nedostaví. Scenár nie je bohviečo, ale pri troche snahy by sa z toho dalo niečo vytrieskať. Očividne sa však nikto nesnažil. Sci-fi prepojenie beriem, ale hlavne od účasti Bena Stillera som si sľuboval podstatne viac. Slabý priemer na jedno pozretie, ktoré rýchlo vyfučí z hlavy. 40%. ()

MartinezZ odpad!

všetky recenzie používateľa

Ukázkově nevhodně zbytečná nevtipná nezajímavá a místy až trapná americká... tentononc. Nedokázal jsem to dokoukat v celku, musel jsem přeskakovat v ději. Žádný vtip, žádná akce, jen koncentrované trapno. Pokud chcete vidět něco ulítlého o tom, jak skupinka outsiderů nakope zadnici ufounům, co má grády i vtip, doporučuji Attack the Block. TOHLE, to byla hrůza. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (10)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Hoodlom dad. (tarponko)
  • Do role Jamarcuse tvůrci zvažovali obsazení Chrise Tuckera. (ČSFD)

Reklama

Reklama