Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cez deň je Abby Russelová (Paz de la Huertaová) oddanou zdravotnou sestrou, ktorej by ste pokojne zverili do rúk aj vlastný život. Jej skutočné poslanie sa však začína až v noci, keď pomocou svojich ženských zbraní láka neverných mužov do pasce, aby sa im kruto pomstila. (TV JOJ)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (102)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Narušená, svojská sestrička vedie dvojitý život a popri službe v nemocnici má aj občasnú vlastnú službu, ktorou je prevažne nočná likvidácia neverných manželov. Keď však do práce nastúpi nová kolegyňa, s ktorou sa jej nepodarí vytvoriť očakávané puto, spustí to sériu zákerných komplikácií na oboch stranách. Rozmarný, moderný, štýlový sexi horor, ktorý samozrejme nevystraší, ale zabaví, aspoň teda u mňa sa mu to bezproblémovo podarilo. Obsahovo je to síce iba výcuc xy videných filmov a neponúka vlastne nič extra, ale je to pohodovo a sviežo natočené a mne to sedelo aj tým lavírovaním medzi žánrami; od čiernej komédie cez psycho-thriller až po nekompromisný slasher. ()

javak810i 

všetky recenzie používateľa

Amatérsky působící pokus o "slasher" béčko, které se na horor drží až moc při zemi (akce se pořádně dočkáme jen ke konci) a na rovině dramatu/thrilleru působí nevěrohodně díky slabému scénáři a toporným hereckým výkonům. Ale koho by to zajímalo, když se můžeme celou tu dobu dívat na přednosti Paz de la Huerty a Katriny Bowden :D. Dávám slabé 2*. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Príbeh to bol velmi zaujímavý.Je to o zdravotnej sestre ktorá vraždí pre ňu neverné svine ako predloha super,aj keď takých podobných filmov je už dost na filmovej scéne..Ale už tento film tak super nebol,scenáristicky totálne zlyhal vo všetkých bodoch.Nahoty tam bolo naozaj požehnane ale keby aspoň hlavná predstaviteľka Abby bola sympatickejšia tak by sa nato dalo aj pozerat,ale bola riadne škareda a veľmi neprijemný pocit som mal z nej.Jedine sympatickou herečkou bola K.Bowden s nou bol film troška príjemnejší.Podobný film je American Mary ale ten ma bavil o dosť viac.Skoro žiadne napatie až na to finále ktoré bolo riadne krvavé a umieralo všetko čo bolo na blízku,ale dobrý dojem to už nezachránilo ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Od tohto nemohol nikto očakávať serióznu filmárčinu. Stačí pozrieť na plagát, trailer, obsadenie, režiséra a „kvality“ sú vopred jasné. Príbeh o vraždiacej sestričke plný nahoty (a to som Vám teraz skutočne vyspoileroval kompletne celú story), v ktorom sa ohavne škaredá Paz de la Huerta prezentuje ako vyslovene tá najsexi kosť na planéte, či pomaly v celej galaxii, a pritom predvádza ten najhorší, najotravnejší, najnedôveryhodnejší a prekvapivo, aj napriek tomu, že niekoľko krát ukáže bobra, aj najmenej vzrušujúci herecký výkon v rámci hororu v tomto storočí. Úprimne som jej neveril ani len jedno zavrtenie zadkom. A neverím, že to bolo akokoľvek zámerne. Je to jednoducho nepríťažlivé poleno! Ale keď už nič iné, aspoň kvôli tomuto sa tento, ehm, horor oplatí vidieť. Je tú zle úplne všetko: od réžie, cez scenár, po herecké výkony, ale je to pomerne prekvapivo taká podvratná zábavka, na ktorú sa celkom dobre pozerá a nad tou demenciou sa po celý čas veľmi slušne zabáva (aj keď snímok rozhodne nie je taký zámerne vtipný ako sa prezentuje), ale hľadať v tom akékoľvek kvality nie je možné. Takže vyššie hodnotenie v žiadnom prípade. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Žena, jejíž jméno je mnohem víc sexy, než její podivný silikonový obličej - to je prosím Paz de la Huerta. Taky její herecký netalent je výrazně větší, než její talent - mluví, chodí a tváří se jako zastaralý android. Každopádně ale u filmu tohohle druhu to vůbec nevadí - figuru má parádní, bobra oholenýho, teatrální kroucení prdelí jí jde výborně a tyhle její hodnoty jsou pro roli lesbické a psychopatické vraždící sestřičky bohatě dostačující. A o čem že to vlastně je? No přece o lesbické a psychopatické vraždící sestřičce. Skvělá relaxační oddechovka, kříženec lobotomizovaného softeroťáku ze série Playboy Late Night a béčkového thrilleru, z mojí strany tedy samozřejmě naprostá spokojenost. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama