Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

PKD 

všetky recenzie používateľa

To je tak neskutečná.......že se to nedá popsati slovy. Takže...a dááál??? Zoltán! A hl. Continuum Transfunctioner! Je to zbraň s tajemnou mocí a větší než její tajemnost, je moc této zbraně. Nebo tak nějak.;-)))))))))) Jo bratr Quinna Malloryho (i ve skutečnosti) chce zde pořád někomu dáti nakládačku. Ne tu okurku.;-)))))))) Vy jste kdo? My jsme mimozemské kočičky s velkými prsy. Jo, to tedy jste! Hahahaha!!!! Slepý kluk na táboře to přece musí poznat, no ne???? ()

Eldrick 

všetky recenzie používateľa

"Ty vole, to je lama." - "Ne, to je pštros.", "Vole, ty máš tetování." - "Ty taky, vole" - "A co tam mám já?!" - "Vole!" - "A jak vypadá to moje?" - "Bezva!"... "Já Vám ušít prima oblek." "Ty vole, my máme mobil." "Vy být včera dost zcákaní!" "Co jste zač?" - "My nejsme zač, my jsme kočky!" - "To teda jste!" "Vy nám poskytnete rozkoš a my vám najdeme ten spojitej přeblbovač. "A dáál a dááál a dáááál?!" ()

Reklama

Jordan 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu sa nehodí ani 5* ani ODPAD, tento film sa nedá hodnotiť bežnou stupnicou . . . pri sledovaní tohto filmu je nutné vybrať si vhodný čas a smrteľne dôležité akceptovať pravidlá tohto filmu (aj keď sa zdá, že žiadne nemá) taká stupidita, pri ktorej si uvedomujete, že tvorcovia nemali všetko pohromade, alebo . . . alebo mali pohromade úplne všetko a až prekvapivo jasnejšie, ako si diváci myslia. Ja som sa smial skoro v jednom kuse, možno sa smiala infantilná a dementná časť môjho ja, ale predsa len je to rovnoprávna časť môjho ja a keď sa dobre bavila, tak nemôžem nič namietať. Skvelé hlášky, šialení kamoši, ktorí to vedia roztočiť, transsexuál, lama - vlastne pštros, sekta, ktorej vodca je obyčajný chalan a ktorej členovia chodia v pukavom obleku a ich mená sa začínajú na písmeno Z (okrem Jeffa), huliaci pes, sexi kočky a jedna z najlepších scén - keď zastavia vo svojom novom aute na križovatke vedľa Fabia s frajerkou, doživotná zásoba pudingu . . . asi sa zo mňa stáva magor, hahahaha ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Ano, tak tato komedie je naprostá kravina ale spadá do žanru komedie a jestli měla účel pobavit tak se to povedlo. První polovina je zdrařila ovšem druhá polovina je opravdu blbost. Několikrát jsem se přistihl, že jsem se i zasmál, protože je tam celkem hodně vtipných scén. Zvolení Ashtona Kutchera a Seanna Wlliamse Scotta do hlavních rolích, byla výborný volba, protože tihle dva jsou neuvěřitelně vtipní. Pokud se budete nudit, tak určitě po této komedie sahněte!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Při sledování tohoto snímku jsem nepožil žádné drogy, alkohol ani steak z lamy a přesto jsem se bavil parádně. Důvod jsem ani po důkladném pátrání neodhalil, protože filmy o debilech obvykle pohrdám, ale dva sjetí kreténi s megaoknem mi tentokrát připadali zábavní. Důvodem patrně bude onen převaděč spojitosti, který všem těm jogurtům v ledničce, pštrosím atakům, striptérkám s penisem i homofrancouzákům dával smysl. Že to není možné? Tak si složte rubikovu kostku a uvěříte v Zoltána. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Kára, o kterou v tomhle filmu kráčí, je Renault 5. (Bauer)
  • Ashton Kutcher (Jesse) priznal, že pôvodne vo filme ani nechcel hrať, pretože hlavná dejová línia sa mu zdala príliš hlúpa. Ale konečný scenár nakoniec obsahoval viacero vtipných scén, pri čítaní ktorých sa dobre zabával. (m.a.t.o.)
  • Na konci titulkov zaznie hláška: "A potom?" (megajalec)

Reklama

Reklama