Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

Jordan 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu sa nehodí ani 5* ani ODPAD, tento film sa nedá hodnotiť bežnou stupnicou . . . pri sledovaní tohto filmu je nutné vybrať si vhodný čas a smrteľne dôležité akceptovať pravidlá tohto filmu (aj keď sa zdá, že žiadne nemá) taká stupidita, pri ktorej si uvedomujete, že tvorcovia nemali všetko pohromade, alebo . . . alebo mali pohromade úplne všetko a až prekvapivo jasnejšie, ako si diváci myslia. Ja som sa smial skoro v jednom kuse, možno sa smiala infantilná a dementná časť môjho ja, ale predsa len je to rovnoprávna časť môjho ja a keď sa dobre bavila, tak nemôžem nič namietať. Skvelé hlášky, šialení kamoši, ktorí to vedia roztočiť, transsexuál, lama - vlastne pštros, sekta, ktorej vodca je obyčajný chalan a ktorej členovia chodia v pukavom obleku a ich mená sa začínajú na písmeno Z (okrem Jeffa), huliaci pes, sexi kočky a jedna z najlepších scén - keď zastavia vo svojom novom aute na križovatke vedľa Fabia s frajerkou, doživotná zásoba pudingu . . . asi sa zo mňa stáva magor, hahahaha ()

PogoJoe 

všetky recenzie používateľa

Spousta "žahadel", "nárazníků" a Koček, zhulenej pes, sexy dvojčata, Zoltan a "giganticky rajcovní super mimozemšťan". A dál? Optimistická ztřeštěnost a pro mě osobně docela velké překvapení - bavilo mě to. A to dokonce hodně. Není to jako ostatní teenagerské komedie, ačkoli by to tak na první pohled mohlo vypadat. Toto dílko netradičními nápady jen hýří. Jedna ulítlost za druhou, místy tomu sice docházel dech, ale je těžké udržet zběsilé tempo gagů po celých 80 minut. Skvěle vybrané typy idiotů, výborný dabing, má to styl. Pro mě osobně skryté geniální dílko, které vždy zaručeně pobaví, i po několikerém puštění.... ()

Reklama

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Naprostu stupídna americká komédia ktorú okoreňujú Ashton Kutcher a môj obľúbený Seann William Scott. Zasmial som sa zopár krát naozaj z chuti napríklad na týpkovi v klietke,ten nemal chybu ale inak to bola poslabšia komédia. Film mi pripomína bezstarostné detské časy a prázdniny u starej mamy,možno preto dávam z nostalgie vyššie hodnotenie o jednu hviezdičku a dívam sa na film trochu inými očami. ()

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Film o tom, jak dva kámoši hledaj svoje auto narvaný penězma, snaží se dostat od svých holek to nejcennější, přitom si včerejší večer vůbec nepamatují vlivem chlastu. Do toho se zamíchaj ještě kočky v latexu, blázniví blonďáci, pomatená sekta, jakási megazbraň, pštrosi, transsexuál, desetimetrová brunetka s krásnýma kalhotkama, zkouřenej pes, a tucet dalších hovadin. Film opravdu o ničem, pár hlášek jinak celkem nuda. "A dál?" ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Když si někdo o Seanu Williamu Scottovi pomyslí, že nehrál "zhovadilejší" roli než jako legendární Stifler z American Pie, asi ještě neviděl tenhle film. I když je Hele vole, kde mám káru? pro spoustu nenáročných fanoušků dnes již nezaměnitelnou hooodně odlehčenou komedií, mně trvalo trochu déle, než jsem film vůbec pochopil a donutil se, aby mi tentokrát nevadil ani sám Ashton. Napodruhé bych tuhle ujetou blbůstku nedal ani náhodou. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 13 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Jeden ze strážců převaděče spojitosti mluví tvrdou norskou angličtinou. Jedná se o nářečí z oblasti Trondheimu. (Cheeker)
  • Plánovalo se i natočení dalšího dílu s názvem "Seriously Dude, Where's My Car?", k realizaci ale nedošlo. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené