Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Je to film – nikdo není na univerzitě takový king jako Van, málokdo pozná osudovou ženu stejným způsobem jako Taj Mahal, a jen hrstce z nás projde sedmileté studium jedné školy placené bohatým tatínkem. Jde o pohádku, navíc o pohádku z Ameriky. Ovšem, jsem student. A jakožto takový se při podobných ptákovinách raduji, poněvadž brána života jest v tomto období neuzavíratelná. Samozřejmě, že realita vždy vypadá jinak, než jak ji vidí američtí filmaři. Leč podstata zůstává stejná. Věřím, že lidé nepotřebují film k tomu, aby pochopili, že život se má prožít, nikoli jen přežít. A pakliže ano, snad si vybírají filmy lepší než je tento. Avšak mě Sexy párty pobavila. Protože zítra je pondělí a mně začíná další týden studentského života…:-) ()

Milky. 

všetky recenzie používateľa

Další Lampoons...já jich tedy znám pár a vždycky jsem se bavil. Chápu špatná hodnocení místních "kritiků", film kvalitativně stojí celkem za výplodek análu, já si jej ale po pár pivech celkem užil. Zaprvé je to z období prciček a podobných sexy-teen-comedií, které tehdy měly jakýsi boom a já to žral, zadruhé je to taková nějaká lehce nekorektní prdel, kterou už dnes v době multikulti-politicky korektní-genderově-rasově a snad brzy i druhově- vyvážené připosrané zvláštní současnosti těžko hledat. Za mě tedy hlavně sentiment, ale když si srovnám všechny tyhlety fekálstyl-prcičkové-highschool komedie té doby mé puberty a srovnám je s dnešní produkcí, tak řeknu jedno: "dejte mi VHSky, video, telku a zavřete mě do jeskyně". Dneska se už na to dá těžko dívat. Asi působím jako důchodce, ale je mi to jedno. A Ryan Reynolds je tady perfektní, až teď si uvědomuju, že ten chlap snad nestárne a Deadpoola asi ani nehraje. O to hůř se mi dívalo na plastovou Taru Reid, ta už v té době byla plastikovou panenkou a když si vygooglujete jak vypadá dnes, pochopíte, že k tomu směřovala celou dobu. Smutné. ()

Reklama

Rudyamon 

všetky recenzie používateľa

Velice jednoduchá komedie, ale docela povedená. Možná ani ne jako celek, spíš jako sbírka povedených hlášek a hodně „hustých“ scén. Ono to začalo už s akcí Hulimiho (rozkošné jméno ...) a pokračovalo třeba „prďáckou akcí“ s popisem uvolněných tajů ženského trávení, nebo úvodním monologem nadějného asistenta. To „hustý“ začalo (a s povděkem jsem kvitoval, že i skončilo) scénou s bagetami a jejich výrobou. To mě už trošku ... no, nakonec oběd zůstal, kde měl. Za všechny hlášky alespoň jedna: „Bude to večírek, na který přijdou hlavně lidi ...“. Celkově se na to fakt dalo koukat, byť to srovnávání s Prcičkami trošku děj míchalo. Ale nakonec, jaký děj, no ne? V jednoduchosti je sice síla, tady ale jednoduchost byla zábavná a víc nic. Příjemné výkony herců, dobré gagy, pár superhlášek ... a čas jde vlastní cestou. Takový zdravý a nezávazný průměr. 3 hvězdičky - 50%. Pokud jsem si ale z filmu přece něco odnesl (bagetu ne!!!) tak to je velké moudro: „Abys někoho hlouběji poznal, musíš poznat víc, než jen jeho spodky.“ Kouzelné ... :-) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Film, kterej v podstate udelal Reynoldse, kterej tady dostal prvni vyraznejsi prilezitost a beze zbytku ji vyuzil se sice na obalu dvd pysni kecem divocejsi uz to nebude, coz mozna platilo v roce 2002, ale dneska je kazda druha dobytkarska komedie daleko vostrejsi, tady dojde jen na neco malo kozicek, sprostejch hlasek minimum a par humusaren, i kdyz je fakt, ze akci s coklem se i dneska vyrovna malo co, to bylo fakt o hozeni savle. No ale i presto to je fakt pohodova zabava, ktera nudi jen minimalne, Penn ve vedlejsi roli si to uziva a je jen trochu skoda toho romanticko-ubobrovaciho zaveru. Ale i tak to ty 4* da. ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Z Beckerovho filmu mám viac-menej zmiešané pocity, ale vzhľadom na to, že dnes vznikajú mnohé teenagerské fekálnosti, ktoré obsahujú viacej trápnosti ako skutočného humoru som sa rozhodol jemne prižmúriť oko. Ono to vlaste vôbec nie je až tak tragické. Teda, ak si odpočítam nejaké tie scény so zvieracími telesnými tekutinami, bolo to pre mňa aj stráviteľne nechutné. Samotný film je vcelku zábavný po celú stopáž, škoda niekoľkých absolútne zbytočných scén a trápnych fórov, celkovo však prevládajú tie relatívne vydarené vtipy. K tomu, že celé je to jedno veľké klišé a herci sú až na výnimku doslova príšerní sa na záver radšej vyjadrovať nebudem. Suma sumárum - 2 a 1/2* ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama