Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

wipeout 

všetky recenzie používateľa

Ono Van wilder nie je až taká veľká filmová tragédia. Dá sa pár krát zasmiať poriadne ale to je pre mňa naozaj málo.Niektoré scény ako smetiak, rohliky síce opývajú nechutnosťou ale patria k najlepším čo film ponúka. Veľmi mi vadila nesprávne azsadená a rytmus filmu narušujúca "romantická" dejová linka aj keď Tara Reid stojí zato... a aj kvôli nej 2,5* ()

Gummma 

všetky recenzie používateľa

I přesto, že to je německý (!), že skoro všechny vtipy už někde byly, že Ryan Reynolds... no, dejme tomu hraje, že blondatá bohyně Tara hraje... blondatou bohyni Taru bez emocí, že tam je více klišé než psího spermatu, že to dopadne přesně podle očekávání a že to je opravdu hloupé, tak mě to i po letech (prvně jsem to viděl v pubertě) pořád baví. ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to klišé. Pro někoho i jistě tuctový a snadno zapomenutelný film, ale mělo to alespoň plno vtipných scén a navíc Ryan Renolds a Tara Reid jsou sympatičtí herci, za mě musím říct, že se mi to vážně líbilo. A co určitě nezapomenu je věta, která ve filmu zazněla - Život by se neměl brát příliš vážně. Stejně jednou umřeme.. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, místy je to docela sranda a je na tom vidět, že se to svezlo na vlně oblíbenosti sprostých teen komedií, které se začaly objevovat na přelomu tisíciletí ve větší míře. Není to nijak překvapivé, ta romance v tom je skoro zbytečná, bez toho by postava Van Wildera fungovala také a možná i lépe. Je to tak nějak poplatné klasickým romanticko-komediálním kostrám. ()

peto580 

všetky recenzie používateľa

Mam jednu uchylku a tou su primitivne americke komedie. Mozno je to mojim skazenym zmyslom pre humor alebo ktovie.... A aj preto je tento film podla mna supa jako prase :) - nevadi ze je jasne jak to skonci hned od prvych minut - nevadi ze tam je primitivny humor - nevadi ze to je fekalne a sexisticke ( moja salka kavy :D ) - nevadi ze logika je uplne na vedlajsej kolaji nevadi..... a vlastne mi je to u prdele lebo tak som sa nasmial ze konec. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama