Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harvey zoženie pre Cahilla hviezdneho svedka, ktorý bude pred súdom vypovedať v jeho prospech. Mike sa snaží z väzenia zabezpečiť svedectvo po vlastnej linke a úporne spovedá Kevina, aby získal dôležité informácie. Jessica a Rachel chcú oddialiť termín Leonardovej popravy. Snob Louis by chcel žiť obyčajný rodinný život ako každý iný muž. (TV Wau)

(viac)

Recenzie (4)

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeff: "Jessica Pearsonova u soudu. To jsem uz dlouho nevidel." Jessica: "Rada se cas od casu vracim do ringu." Jeff: "Ktere spolecnosti dnes budes spojovat? BM steel a Global neco?" Jessica: "To bylo v utery. Dnes chci zachranit zivot jednomu muzi. Vzali jsme si projekt "Nevinnost"." Jeff: "Projekt "Nevinnost? Takhle se snazis ocistit jme sve firmy?" Jessica: "Snazim se dosahnout spravedlnosti a, kdyz tim ocistim jmeno sve firmy, bude to jen dobre." Jeff: "Fajn." Jessica: "Jak se mas, Jeffe?" Jeff: "Celkem dobre." Jessica: "Vim, ze jsem ti slibila, ze se ozvu, az to vsechno utichne, ale chci, aby si vedel..." Jeff: " Je to v poradku, Jessico. Chapu to." Jessica: "Ne, stale mame problemy, Jeff. Neskoncilo to." Jeff: "Tobe jde skutecne o ziskani dobreho jmena, vsak?" Jessica: "Ano." Jeff: "Rad jsem te videl, Jessico." Jessica: "Ja tebe taky, Jeffe." ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podobně jako u předchozího dílu se jednalo o velmi dobře vystavěnou epizodu a pět hvězdiček jsem udělil i přes určité výhrady. Dějová linie se záchranou odsouzence na smrt by mi přišla mnohem zajímavější, kdyby tak zoufale průhledně neútočila na city. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama