Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leonard Bailey už pozná dátum svojej popravy. Rachel s Jessicou musia čo najrýchlejšie nájsť kľúčovú svedkyňu Máriu Gomezovú. Jej záznamy sú ale zapečatené, a tak sa Rachel musí chtiac-nechtiac obrátiť na svojho otca, lebo len on sa pozná s človekom, ktorý má prístup aj k takýmto údajom. Lenže veľká láskavosť sa nezaobíde bez veľkých záväzkov... Louis sa chystá na osudové rande s Tarou, ale nevie, kam ju vziať. Nakoniec to bude opäť Donna, ktorá vďaka svojim schopnostiam zariadi to najintímnejšie možné rande, kde sa Tara zverí Louisovi so svojimi komplikovanými vzťahmi. A vďaka Donne sa Louis znova zbližuje aj so Stueym, s ktorým vo firme začínajú znova. Mike zatiaľ ďalej úpenlivo spovedá Kevina, aby mal čo odovzdať Seanovi Cahillovi. Plány mu komplikuje nielen Gallo, ktorý príde na to, čo spolu s Harveym kujú za pikle, ale aj Kevinova žena Jill, ktorá nechce s Mikeom spolupracovať a napokon aj samotný Sean Cahill, ktorý nedokáže už dlhšie udržať dohodu proti správnej rade Komisie. Teraz to Sean ešte musí povedať Harveymu a Harvey Mikeovi... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na opravdu plnokrevnou epizodu jsem si musel počkat dlouho, ale nakonec se zadařilo. Trochu mi sice vadí neustálé předstírání toho, že má v sobě každý právník jakýsi morální kód, který ho přinutí zapomenout na peníze a plně se vcítit do potřeb klienta, ale těchto přecitlivělých momentů silně ubylo, takže jsem si díl hezky užil. ()

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jessica: "Co se deje, Rachel? Za celou cestu si nerekla jedine slovo." Rachel: "Ale nic. Jen to bylo tezsi, nez jsem si myslela." Jessica: "Ma duvod byt nastvany." Rachel: "Ale proc prave na nas?" Jessica: "Nezlobil se na nas. Potreboval se jen vyventilovat." Rachel: "Tak co udelame?" Jessica: "Pokusime se to napravit." Rachel: "Tim, ze najdeme Marii Gomezovou." Jessica: "Posuneme datum popravy." Rachel: "Jessico, Leonard ma pravdu. Jaky smysl ma odklad popravy, kdyz netusime jak ji zrusit?" Jessica: "Kdyz to neudelame, nestihneme Marii Gomezovou najit." ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama