Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiálny text distribútora)

Diskusia

Carlo525

Carlo525 (hodnotenie, recenzie)

Podle mě je film lehce nadprůměrný, sice je tam spousta scén, které jsme viděli už 1000krát, ale aspoň se člověk nenudí u nezáživných dialogů, je tam pár nečekaných zvratů a konec byl velmi slušný, podle mě jde o daleko lepší počin než třeba takový Expendables (1 i 2), kde to hnali až do krajností, tady je jasně vidět, že dobrý film nedělají obrovské rozpočty, jak si někteří lidi v Hollywoodu myslí, ale naopak propracovaný příběh, střih a dialogy i napětí. Milovníky akčních filmů a pěstních soubojů tento kousek rozhodně neurazí.

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

Ale faktem je, že se aspon mohli optat, tohle je svým způsobem krádež :D

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Super, tak jsem to proklikal a dabuje ho opět skvěle. Tak hurá a ted už film převádím do DVD formátu a někdy v brzké době se na to těším až to podruhé uvidím! :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Předvede jeho bitka s Austinem se mi asi líbila nejvíc z celýho filmu plus další dva solidní souboje tak Austin ještě svede škoda toho finálního Lundgren až moc snadno odpadne což mě trochu zklamalo, ale jinak obstojný béčko určitě zkoukni doporučuju.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Toto už vyšlo? Ani som nepostrehol. Nikto nespomínate Shahlaviho. Je tam len na okrasu alebo predvedie aj nejaký obstojný fight?

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Já tu byl s Austinem naprosto spokojen není to sice žádná promakaná choreografie ale jak jste tu napsali je to správný hovado a každýho seřeže rozhodně tu byl víc využitej než např v Maximum conviction tam sice dobře hláškoval ale bitky skoro žádný tady to mastil řádně nejvíc se mi zamlouval ten souboj se Shahlavim naproti tomu ten konec trochu dosrali a odflákli v tom souhlasím se skipercakem.

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Ako si vravel pravdepodobne to tak ostane nič s tým neurobíme, ale ja som rád že ked´ ho nemôžem vidieť ako wrestlera v ringu tak aspoň ho rád uvidím ako bitkára v béčkovom akčnáku :)

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Mne sa jeho štýl jednoduchých tvrdých úderov a hranie tvrdého chlapa páči vo filmoch, aj v tých bitkách je drsný atd, Len vravím, že v porovnaním s tým čo dokázal v ringu mohol byť každý jeden súboj o dosť lepší. :)

na príspevok reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

AdamesWWE

Austin už má takový styl ve svých bitkách, který mu už pravděpodobně zůstane. Mě to ale nevadí, je to taková mlátička. :-)

na príspevok reagoval AdamesWWE

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnotenie, recenzie)

Austin bol vo väčšinou filmov ťažkopádny a "nemotorný" - v každom jednom mohla byť o oveľa lepšia choreografia, Austin má na viac. Svoj potenciál nikdy vo fightoch nepresadil maximálne, akurát tak so Slyom v Expendables.

na príspevok reagoval mzss1

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Tiez sa mi nepacil ten zaver. Chapem ze tam Dolph hral choreho cloveka. No ale ked uz dali dokopy Dolpha a Austina tak to mohli trosku vygradovať. Nepačilo sa mi ze Dolph len preletel cez sklo a bol out. Zaver posrali neskutocne podla mna. Ja som dal 2 hviezdy za Dolphove ksichty a aj za to ze tam bolo celkom dost tych akcnych scen. Aj ked...O ich kvalite sa da diskutovat. Austin sa mi zatial pacil len v Expendables a v Zabi lebo budes zabity (ale tam to bolo zasa o neskutocne idiotsky sialenom strihu - takze mozno preto tam vyzeral ok.) Inac sa mi zda v tych akcnych scenach dost nemotorny. Uz asi aj on potrebuje milosrdny strih.

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Ja napríklad vôbec nehodnotím podľa toho, o aký typ alebo žáner sa jedná, dôležitý je len výsledný dojem pri tom konkrétnom filme. Ak sa pritom nenudím a dobre sa mi na to pozerá, čo platí aj o tomto filme, aspoň tie 3* sú u mňa isté. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

Je to taky o tom kdo v tom hraje když je ten dotyčnej tvůj oblíbenec taky na to reflektuješ a když se ti líbí jeho výkon zvedneš to o hvězdu já u tohohle filmu paradoxně ubral, protože se mi nelíbilo jak to z Dolphem na konci dopadlo :-) a taky si myslím, že mohl mít větší prostor, protože když byl na scéně tak jako tradičně exceloval.Nebejt těhlech aspektů dal bych tomuhle 4*, protože samozřejmně je to o názoru co se komu líbí, ale pro mě je tohle po nějaký době fakt hodně vydařený béčko.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Lacike

to je prave ten problem tychto filmov... keby som to hodnotil ako direct to video film tak dam o hviezdu viac... ale ked to hodnotis vramci zanru... nepomozem si...

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Já bych to s tím hodnocením neviděl až tak striktně když dám 3* je to pro mě lehkej nadprůměr a film kterej si klidně pustím znovu a to je případ Package někdo to tu vyjadřuje procentuálně,ale to mi přijde až moc do detailu max tak rozmezí 15% Uplně stačí takže u mě Package za 60% nebot kdybych dal 45% Už by to byli 2 hvězdy, ale jinak já to mám podobně jako skipercak když dám ty 2* je to pro mě pořád koukatelnej průměrnej film sice tak na jedno zhlédnutí co neoslní, ale zároven ani neurazí asi takhle to mám já.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

A tento film zas a znova potvrdzuje ako strasne tu chyba hodnotenie 5/10 2,5* a podobne.

Furt sa u priemernych filmov musis rozhodnut, ci ich nadhodnotis alebo podhodnotis.

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

mzss1

aj ja som dal dve hviezdy a myslim si, ze su maximalne objektivne... zase netvarme sa, ze tento film je nieco ine ako priemerne oddychove  videobecko...

na príspevok reagoval Lacike

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Tak vedel som co mam od tohto filmu cakat - a dostal som z toho takych 90%. V ramci akcnakov davam 5tku za skvosty ako Die Hard alebo Terminator. 4rku davam dobrym akcnakom typu Expendables..Ten u mna nebol skvost. Takze 4. Dvojke som dal 3 pretoze to bolo podla mna o dost slabsie od jednotky. No a ak som dal Exp2jke 3jku tak tomuto som predsa nemohol dat tiez 3jku. To by som si sral na hlavu:) V pohode znamena pri tomto filme u mna - ze som sa pritom dokazal najest, vypisovat na diskusie a v pozadi ma tento film nenudil. Pri Expendables alebo Die Hard by som to samozrejme nedokazal.

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnotenie, recenzie)

skipercak

S tými wrestling trikmi súhlasím podľa mňa je to veľká škoda, existuje veľa super vecí ktoré by sa dali použiť ale sám Austin už vo wrestlingu nieje dosť dlhú dobu ale určite by to zvládol keby to oprášil, ved´ ešte sa zamýšla nad rozlúčkovým wrestlingovým zápasom no ale je to škoda že nič také nepredvádza vo filmoch rád by som si to pozrel.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

skipercak: Je to tvoje vec a tvuj nazor. Ale ty pises v pohode film a tak dale a das jen 2* To me by stvalo a hned bych o tom mluvil jinak. Neberu ti to, jen me to trochu zarazi. :-)

na príspevok reagoval skipercak, stuntmanMIKE

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Som rad ze Dolfik nataca jeden film za druhym. Ulohu zaporakov mu pasuju. Len by sa uz konecne mohol nakopnut a pri fightoch by sa uz mohol aj zacat viac snazit:) Jeho unavene pohyby ktore predvadza v poslednych filmoch su sice cool ale sem tam by mohol byt aj trosku obratnejsi:) Inac aj ten Stone Cold sa mi zdal dost neohrabany. Neviem preco nepouzivy wrestlerske hmaty ked ich ma tak nacvicene. Typicke Arnoldovske rozdavanie pravych a lavych hakov mu podla mna az tak nesedi. Inac v pohode film. Som rad ze vznikol.

na príspevok reagoval AdamesWWE

Reklama

Reklama