Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milovník rybičiek a profesionálny čistič akvárií Deuce Bigalow (Rob Schneider) je smoliar par excellence, v ktorého živote chýbajú nielen ženy a sex, ale aj peniaze a blahobyt. A to ja napriek tomu, že je skrz-naskrz dobrým človekom so zlatým srdcom. Jeho bohatý klient, profesionálny gigolo Antoine (Oded Fehr) mu zverí na 14 dní svoj luxusný byt a vážne chorú vzácnu rybku, pretože cestuje za prácou. Deuce má však malú nehodu, pri ktorej sa mu podarí byt dokonale zdemolovať. Ak si chce zachrániť svoj smoliarsky krk pred istou smrťou, musí urýchlene zohnať peniaze na opravu. Veľa peňazí. A tu sa končí akýkoľvek humor, pretože Deuce si ako „bokovku“ vo vedľajšom pracovnom pomere vyberie najstaršie remeslo na svete – dá sa najímať rôznymi chtivými zákazníčkami ako gigolo... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (339)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ale tak zo trikrát som sa pousmial! Mne Schneider ako komik príde dosť debilný, veď sa snaží napodobniť ksicht Jima Carreyho a to mu fakt nejde. Ale buďme radi, že nedostáva príležitosť vo filmoch s lepšími scenármi. Neviem, čo si tvorcouvia sľubovali a dokonca sa natáča pokračovanie! 40%. ()

himor 

všetky recenzie používateľa

Joooooj ako je ten Schneider otrasný a zároveň vtipný. Nasmial som sa ako blázon a nielen na deji, ale na samotnom onom hlavnom hrdinovi. Robo ty si ale xicht. Forsythe v roli debilného detektíva sadol parádne, jeho vsuvky o pohlavnej chorobe ma dostali. Ako podarený snímok, asi si to pozriem zase hehe. ()

Reklama

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý celá odborná kritika strhala. A ja vlastne neviem prečo. Umenie to nie je, to hej, ale ja som sa pri tom zabavil slušne. Je to síce taký hrubozrnný humor (čo iné čakať od Schneidera), ale nie je to tak kŕčovito trápne ako napríklad také Zviera. Skrátka, je to vcelku vtipná blbina, ktorá neurazí. Nič viac, nič menej. Ale odpad! od mnohých užívateľov ma prekvapuje. Kameňák, to je odpad!, toto je oproti tomu majstrovské dielo modernej komédie. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Prostitut ne! Mužský šlapka!“ Kedysi som tento typ humoru odcudzoval a pokladal ho za odpadové dno nehodné záujmu ľudskej spoločnosti. Ale čím som starší, tým viac ma baví. Na jednotku som v dobe premiéry pozeral pomedzi prsty, ale dvojka ma bavila a keď som sa k jednotke vrátil po dvoch desaťročiach, tak ma až zaskočilo, aká dobrá bola. Občas sa možno zahanbíte, že čomu sa to vlastne smejete, no tak ale čo no. A také silné hlášky („A jak moc seš gej?“) a dialógy („Co ti říkaj iniciály TJ?“ – „Tvrdý jeb?“) môžu iné (kvázi?) inteligentnejšie komédie ticho závidieť. Dvojka je ešte lepšia. Z Roba Schneidera si niektorí radi robia srandu, ale vtedy bol za hviezdu; ostatne tento film stál ledva 17 miliónov a celosvetovo ich zarobil fajnových 92. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Na túto komédiu by som sa dokázal pozerať opakovane, obsahuje takmer všetko, čo by u tohoto štýlu malo byť - bláznivý a predovšetkým vtipný hlavný herec, šialený a neokukaný príbeh. Celkovo bláznivá porcia, ktorá má ale svoje čaro. Nakoniec to hlavné - dokáže poriadne rozosmiať. Celý filmík veľmi pohodovo odsýpa a už od začiatku som sa dobre bavil. Každá jedna "slečna" čo si objedná spoločnosť gigola je niečím výnimočná a veľmi pobaví. Arija Bareikis je veľmi príťažlivá a divák páriku od začiatku fandí. Jedna z najlepších komédií, ktoré sa dajú opakovane pozerať. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (9)

  • První film produkovaný společností Happy Madison Productions, kterou založil Adam Sandler v roce 1999. (Petr_Vacikar)
  • Poté, co Deuce (Rob Schneider) rozbije akvárium, jsou všude střepy. Když ale Deuce (Rob Schneider) sklouzává pro ryby, na zemi žádné střepy nejsou. (Mr.Hudson)
  • Dům vysoké ženy Tiny je stejný dům, který uvidíme v seriálu Charmed jako sídlo Halliwellových. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama