Reklama

Reklama

Megan Stewart (Rachel Quinn) je v najlepšom veku a väčšinu svojho času trávi na internete videochatom s priateľmi. Keď sa raz zoznámi so sympatickým Joshom (Dean Waite), rozhodne sa s ním stretnúť. Stretnutie sa však stane pre ňu osudným... (TomX2)

Recenzie (155)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Drtivú väčšinu času sledujete "bežný" pubertálny život. Megan sa v 14 rokoch totiž nejako moc nerozpakuje vyfajčiť každému druhému na počkanie. Ale tak, každý by mal mať v jej veku nejaký koníček. Následne sa do toho naserie Josh. Záver je skutočne nepríjemne naturálne necitlivý a prináša vlastne silné finále. Bohužiaľ to nedokázalo vyvážiť tú pridlhú predohru. ()

bizz_mjc 

všetky recenzie používateľa

V prvních skoro 50 minutách vás film dostane do pozice, že to tý čubce přejete, protože něco takhle zkaženýho si skoro nezaslouží lítost. Ale ono to plyne, jak se později člověk dozví, z její minulosti, takže to bych byl asi za hovado, nicméně problém je, že to celé působí trochu amatérsky a strojeně. Nejšílenější na filmu je, že je dle skutečné události. Pro mládež dobré jako ponaučení, jinak asi zbytečné Megan věnovat víc pozornosti. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ta holka v mym sklepě já miluju jí slepě Dělám všechno pro ní ona jenom slzy roní. Odkaz ktorý nám tu zanechal dungeon master Josef Fritzl nenechal na svoje filmové prevedenie dlho čakať.. Samozrejme ide o úplne iný príbeh ale dievčatá,maniakálny sklepmistr a pivnica zostali ingrediencie v svojej podstate nezmenené . Ale po pravde, mal som čo robiť aby som to dopozeral.. úvodná 3/4 hodinka bola nesmierne nudná...Bolo to ťažko neautentické ale tvárilo sa to vážne ako smrť. Jediné čo tu stálo zato bolo posledných 22 minút psychického teroru, mučenia a násilia ... No a samozrejme ešte tie 2 nechutné fotky, niekde v polovičke, ktoré tam tvorcovia strelili ešte pred tím než bol divák pripravený na morbidity ... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

(Podľa "skutočnosti") Zostrihaný snímok z video hovorov a web kamier, ktorý vyobrazuje únos dvoch dievčat. Keď z tohto údajne "originálneho" 85 minútového found footage filmu, vypustíme 60 minút, ktoré ponúkajú akurát tak komunikáciu dvoch trúb, z ktorej je jedna fľandra, a druhá kostolný "singer", dostaneme 15 minútový krátkometrážny snímok na podpriemernej úrovni, ktorý síce malililinkú chvíľočku znepokojí, ale že by som mal výskať od radosti, to ma teda podrž. Nuda, nuda a ešte raz nuda pre-nu-do-va-ná. Chvála na režisérovu "hlavu" za nápad a pointu (myslím vážne!). Takto dopadnú všetky uvrešťané, v spoločnosti nezaradené, neuvedomelé, sami sebou preceňované, ako prostitútky, provokujúco sa obliekajúce teenegerky. Je to smutné, ale bezpečné už nie je ani like-ovanie na "FB" (:D) - 30%. ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Nemám slov. Dívčiny pravda moc sympatické nebyly a rozumu moc nepobraly, jenže to platí na všechny čtrnáctileté pipiny. Kdybych navíc prožil to co Meghan, budu se ničit ještě hůř. No a ten konec je regulérní zlo. To by se snad ani nemělo natáčet. Kvalita filmu na pět hvězdiček není ani omylem, ale máloco mě dokázalo takhle rozebrat. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (14)

  • Goi uviedol, že film natočil ako "budíček" pre rodičov. (Arsenal83)
  • Niekoľko rokov po vydaní filmu oslovila produkčná spoločnosť v Mexiku Goia, aby urobil remake filmu v španielskom jazyku s mexickým obsadením. Goi ponuku odmietol, pretože sa nechcel vrátiť k tak pochmúrnej téme. (Arsenal83)
  • Po tom, čo sa v novembri 2020 stal film virálnym na TikToku, režisér Goi vydal varovanie pre potenciálnych divákov: „Nepozerajte film uprostred noci. Nepozerajte film osamote. A ak na obrazovke uvidíte slová „fotka číslo jedna“, máte asi štyri sekundy na vypnutie filmu, než začnete vidieť veci, ktoré možno nechcete vidieť." (Arsenal83)

Reklama

Reklama