Reklama

Reklama

Nočná mora v Elm Street 5: Dieťa sna

  • Česko Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V další z nočních můr se opět setkáváme s Alicí. Ta zjišťuje, že je těhotná. Toho Freddy využije a prostřednictvím snů ještě nenarozeného dítěte si vybírá další oběti. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (214)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to, že na každé liché Noční můře si tvůrci dali záležet. Dost dobrý nástup Freddyho na scénu. Opět více snových scén s dobrými nápady, triky a provedením. Zajímavé vychytávky (Freddy aka motorka, comixová scéna). A tak hodně velký výskyt neskutečně a nesnesitelně debilních rodičů. To se pak člověk nemá co divit, že v USA tolik mladých páchá sebevraždy. Třetí nejlepší díl, možná mě to bavilo i více než jednička. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Extrémně popálený hubený muž. Na hlavě klobouk, na těle červenozelený svetr. Na pravé ruce proslulá rukavice s břity. Troufám si tvrdit, že vidět to dnes (2012), tak by hodnocení i názory komentujících vypadaly trochu jinak.. Přesto si série Nightmare On Elm Street drží solidní průměr, což se u podobných hororových kousků moc nevidí!! ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Nočná Mora, podobne ako ostatné nekonečné série časom dopláca na to že už príliš nemá čo ponúknuť a aj keď sa snažia nadviazať na dej predchadzajucej epizody už je to pomerne chaotické. Pri niektorých sériach je skrátke lepšie skončiť pri populárnej 3 časti a možno nadviazať po dlhom období ako tomu bolo v prípade Michaela Myersa z legendárneho Halloweenu. V čase natáčanie ďalších častí sa však vychádza z toho že teenagerov niektore série bavia veľmi dlho a to nielen čo sa hororov týka, ale aj povedzme série Prci, prci, prcičky. A aj v ich prípade mohlo platit trikrát a dosť a pomohlo by im to, podobne ako Freddiemu a až časom zaujať niečím takým ako povedzme Freddiem versus Jason. ()

-Bomba- 

všetky recenzie používateľa

Pátý díl Noční můry v Elm Street je pořád stejně kvalitní jako všechny předešlé díly a oproti minulému čtvrtému dílu je tu méně hluchých míst. Masky jsou jako obvykle na vysoké úrovni a hlavní postava, Freddy Krueger, je opět skvělý. Tato část se trochu stylizovala do comicsových příběhu, což mě jako čtenáře comicsů potěšilo. Robert Englung jako by se pro postavu Freddyho narodil... ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Tak už ta kvalita klesla, nicméně i když pátý díl už není tak atmosférický a napínavý a i když už nic moc nového nepřináší, i tak se nejedná o špatný horor. Zajímavé smrti tu jsou pořád, postavy mi nesplývaly a dalo se jim fandit, sice to je trochu nuda, ale i tak se mi na to většinu času dívalo dobře... Je to takový neurážející průměr, což sice oproti předchozím dílům (kromě dvojky) není zrovna dobré, ale pořád mohlo být hůř. Snad jen to hledání Amandy mohlo začít dřív a ne v posledních 20 minutách, dala by se na tom vybudovat i nějaká slušná mysteriózní linie... 3* ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (16)

  • Když se Alice (Lisa Wilcox) probudí z noční můry v blázinci a za ní se objeví vyšinutý pacient (Robert Englund), tak původně řekl: „Nic takového jako bezpečný sex neexistuje.“ Tato věta byla z filmu vyškrtnuta. (HellFire)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 8 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama