Reklama

Reklama

Farmárska revue

(relácia)
Dokumentárny / Publicistický
Slovensko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Farmársky magazín o tom, ako využívať eurofondy a ako dobre gazdovať na poli, v záhradke i drobnochove. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Ja teda dozaista nie som cieľovým divákom "Farmárskej revue". Nepodnikám v poľnohospodárstve, nepracujem v živočíšnej výrobe, ani sa nezaoberám veľkochovom zvierat. Avšak je iste zopár našich spoluobčanov, čo sú činní v týchto odvetviach. Nemajú to ľahké. Nie je ich moc, ale určite sú a podstivo platia koncesionárske poplatky. Preto je dobré, že sa najde na druhom programe verejno právnej STV prietor aj pre takúto reláciu. ** ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Shlédl jsem včerejší předvánoční díl. V pozadí zemdělství a zahrádkářství je především bohatý společenský, až komunitní život, dobré jídlo a pití. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15192/374727#0 ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá krátkometrážna relácia o radách poľnohospodárom a bežným ľuďom, avšak chýba tomu veľa po odbornej stránke, pútavosti, vedeniu, ale rady sú dôležité a táto relácia určite patrí na obrazovky, len to nie je ono. ()

Polnoch 

všetky recenzie používateľa

Nie som síce farmár, ale táto relácia mi príde celkom fajn. Sú tam zaujímavé veci (ktoré síce nikdy nevyužijem), je to stručné a k veci. ()

Reklama

Reklama