Reklama

Reklama

Wallace a Gromit: Nesprávné kalhoty

  • Česko Nesprávné kalhoty (viac)
Krátkometrážny / Animovaný / Komédia / Rodinný
Veľká Británia, 1993, 29 min

Réžia:

Nick Park

Scenár:

Nick Park

Hudba:

Julian Nott

Hrajú:

Peter Sallis

Obsahy(1)

Čo urobíte ak nemáte peniaze a jediný nelenivý človek v dome je váš pes? Presne, najmete si ako podnájomníka pinguína. Budte si však istý, váš pes ho nebude mať v láske. Nie je predsa v pohode, keď vám v ďeň vašich narodenín malý operený tvor zaberie izbu. A to že sa nakoniec najlepší priateľ človeka rozhodne odísť z domu je len a len nedobré... Príbeh zo série Wallace and Gromit, v ktorom sa okrem skvelých nohavíc z NASA vyskytne aj jedna prestrelka a nakoniec ako to v každom dobrom príbehu býva, aj väzenie. (Vrana)

(viac)

Recenzie (150)

shimpy(CZ) 

všetky recenzie používateľa

Tento animák je nejlepší ve své kategorii. Ten tučňák!! To je záporák jak má být. Film je opravdu hravý, a režisér se nebojí naladit i na vážnější strunu, takže vám připadne, že sledujete nějakou napínavou detektivku. Zkrátka příběh graduje od začátku do konce, a ta honička na vláčku - to se prostě musí vidět... Úžasné! ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

6 / 10 Nesprávne kalhoty som si zo všetkých troch častí, ktoré sa mi podarilo zohnať (+ Cesta na Mesiac a O chloupek) nechal až na koniec, dúfajúc, že dovtedy do toho mimoriadne špecifického humoru preniknem. Tie tri smutné hviezdičky o kúsok vyššie však asi dávajú tušiť, že sa tak nestalo a mne je to úprimne ľúto. Tiež som chcel patriť do tejto skupinky ľudí slintajúcich blahom, no každému sa zrejme páči niečo iné. A to je dobré, nie? PS: Sorry, že trhám partiu... Bohovia, zľutujte sa nad mojou hriešnou dušou! ()

Reklama

Mr.Pumpkin 

všetky recenzie používateľa

Tenhle animovaný film jsem viděl na střední škole běhěm hodiny angličtiny. Jména Wallace a Gromit jsme předtím nikdy neslyšel, takže jsem nevěděl, co mě čeká. Neskutečná zábava! Chvílemi jsem doslova řval smíchy. Troufám si dokonce, ze jsem byl ve třídě nejhlučnější, i když jsem měl zdatné konkurenty:) Prostě absolutně fantastická jízda! 90% ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

2,5  Výtvarne je to na vysokej úrovni, animácia je veľmi pekná a štýlová. Tie príbehy sú ale strašne divné a príliš ma nebavia, čo platí vrcholnou mierou pre tento konkrétny krátky film (jeho sledovanie mi bolo až nepríjemné). Postavy mi tiež nie sú dva krát sympatické. No a humor mi nesadol vôbec, príde mi úplne nevtipný. Iba na jedinom miesto som sa dobre pobavil, a to keď Gromit dopĺňal koľajnice pri vlakovej naháňačke. Oceňujem ale, koľko práce to všetko muselo dať jedinému človeku. ()

Chip89 

všetky recenzie používateľa

Přemýšlím jak mi něco tak úžasného mohlo tak dlouho unikat? Přiznávám, že jsem o téhle pohádce nikdy neslyšela a ani jsem jí nikdy nezahlédla a trošku nerozumím tomu, jak se to mohlo stát. Vážně je to úžasný, nápadité, silně emotivní a zároveň neuvěřitelně vtipné. Jsem nadšená a doufám, že se brzo dostanu k dalšímu dílu. Určitě dávám 100 %,tohle by měli pouštět dětem povinně. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • V originálním znění je ve scéně, kdy Wallace blahopřeje Gromitovi k narozeninám, zpívána píseň "Happy Birthday to You". Pro verzi distribuovanou v USA však byla kvůli autorským právům vybrána skladba "For He´s a Jolly Good Fellow". (Terva)
  • Když Gromit čte noviny v kavárně, jeden z nadpisů je "Pes čte noviny". (Kulmon)
  • V muzeu je možno vidět pumu z Parkova filmu Pohodlíčko. (Kulmon)

Reklama

Reklama