Reklama

Reklama

Lorax

  • Česko Lorax (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo je to za svet, v ktorom už nie je ani kúsok živej prírody, pýtate sa? Je to mestečko, v ktorom žije dvanásťročný Ted. Všetko je tu umelé, vrátane zvierat, kvetov a stromov, u ktorých si môžete diaľkovým ovládačom nastaviť jarnú, letnú, jesennú, zimnú a disco variantu. Komu by sa chcelo von, za vysokú a nepriedušne uzavretú hradbu mesta, na ktorej nepriechodnosť dozerajú gorily miestneho vládcu, pána O'Hareho? Tunajší ľudia si na to zvykli a väčšina z nich už dávno zabudla, ako vyzerá skutočná príroda. Lenže Tedova láska Audrey, ako nevyliečiteľná romantická duša, túži po strome "z mäsa a kostí". (TV Markíza)

(viac)

Videá (50)

Trailer 1

Recenzie (224)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Ve svižném úvodu veškerou infantilnost, cukrkandlovost a pestrobarevnost tak tak vyrovnávaly slušné vtípky, ale po chvíli se stejně vše zmíněné začalo přejídat. Respektive předlouhé uvozující vyprávění (zabírající skoro 3/4 délky filmu) nepřineslo nic objevného a postupně uvadalo, no a závěrečné ekologické prozření proběhlo zase hodně kvapně a jednoduše. Díky častým narážkám, odkazům, shazování, zajímavému designu města a všeho v něm však výsledek ušel. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Ekologický animovaný muzikál se Zacem Efronem v jedné z hlavních rolí. Stromy nejsou stromy, ale vypadají jako vlasaté lízátko a Zac Efron... to je kapitola sama o sobě. Postava Loraxe mi přišla pro děti nesrozumitelná, pro dospělé zase nepropracovaná, plochá: "Já jsem ekologický bůh" Písničky - snad to bude českým dabingem - byly naprosto strašné, zvířátka i lidi jak přes kopírák. Velmi slabý animák. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Animáky má rád, ale tento zaradujem do rovnakej kategórie čo Gnomea s Júliou. Nebavilo ma to. Animácia mi nevoňala už od začiatku, postavy mi prišli nezaujímavé a skrátka cele ma to nudilo. Možno až príliš velka kritika s moje strany, ale po dlhej dobe som zas u môjho obľúbenom žánri nudil. Priznávam sa koniec som prespal. A myslím si, že aj keby som ho videl, tak sa moje hodnotenie nezmení, ak sa milým kludne ma kontaktujte :-). 40%- 2* ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Prilíš agitačný animák, ktorý prvoplánovo pred nás predostiera enviromentálne "chúťky". Keby to bolo aspoň zabalené do vtipného hábu - bohužiaľ, pousmial som sa maximálne 2-3 krát. Animačne to bolo ok, aj keď so zvieratami by nebolo na škodu pohrať sa viac. A tá enkláva nekonečných piesní? - nehovorte, že toto deti žerú. ()

Holubicqa 

všetky recenzie používateľa

Pro mě velké překvapení. Podle zdejšího hodnocení bych čekala opravdu nějakou agitku, ale.. Bylo to velmi milé, vtipné, film krásně utekl a bavila jsem se až do konce. Rozhodně doporučuji, především dětem, ale i dospělým, kteří jsou otevření lehce kýčovitému, barevnému, ale zábavnému a trochu i poučnému příběhu. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (11)

  • Tedova postava je pojmenována podle Dr. Seusse, celým jménem Theodora Seusse Geisela. Postava Audrey je pojmenovaná podle jeho druhé ženy Audrey Geisel. (Akesha)
  • Argentinský filmový producent Axel Kuschevatzky daboval postavu Mr. O'Harea pro španělsky mluvící země v Latinské Americe. (Akesha)

Reklama

Reklama