Reklama

Reklama

Bývalý školský šampión v zápasení Scott Voss (Kevin James) je už nejaký ten piatok učiteľom biológie na strednej škole, ktorá už má svoje najlepšie dni dávno za sebou – a ani Scott sa na hodinách, rovnako ako mnoho jeho kolegov, práve nepretrhne. No keď sa škola rozhodne kvôli skráteniu rozpočtu škrtnúť z výučby hudobnú výchovu a učiteľa hudby prepustiť, v Scottovi sa prebudí dávno sladkým spánkom spiace srdce spravodlivého bojovníka a rozhodne sa potrebné peniaze na zachovanie učiteľského miesta i hodín hudby získať vskutku netradičným spôsobom – stane sa totiž zápasníkom na vedľajší úväzok. Každý ho kvôli tomu považuje za totálneho blázna – a krásna školská zdravotná sestra Bella Floresová (Salma Hayek), z ktorej je Scott úplne hotový,  nie je výnimka. No Scott sa stane miestnou senzáciou a postupne sa mu podarí získať si na svoju stranu celú školu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (257)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Napad to rozhodne spatnej neni. Navic James je pro roli naprosto genialni, trochu zhubnul, takze mu clovek ty bitky veri a komedialniho talentu ma dost. Navic zacatek, kdy mu je nejaky vyucovani u prdele je fakt sranda. Jenze postupem casu je film tak nejak furt stejnej a zacne se hrat na dojemnou notu. Ne ze by se na to koukalo spatne, bitky jsou fajn a sem tam se nejakej for najde, jen to proste neni nejaka forama natriskana zabava. Ale ty 3* to da. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

tym okolo adama sandlera sa rozhodol nakrutit remake warriora, ale akosi zabudol pridat na humore takze ide v podstate dalsiu nemastnu neslanu kevin jamesovku plnu klise a moralizovania s par vtipmi (ktore casto balancuju na hranici nechutnosti) od brakotvorcu coraciho, ale treba uznat ze akcne sceny su dobre tak ak by to frank skusil namiesto komedie v akcnom filme mozno by sa na to dalo pozerat... ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Návod pre furt štrajkujúcich a nespokojných slovenských učiteľov. Choďte do klietky, nechajte si rozbiť hubu a možno zachránite svoje teplé miestečko a krúžok, ktorý ste si založili na prilepšenie platu, a kam vlastne decká chodia len preto, aby mali rodičia dušu na mieste. Hodne priemerná komédia, vlastne ako všetky s Kevinom "King of Queens" Jamesom. Byť to polhodinový sitcom dám palec hore, ale celovečerné filmy jednoducho neutiahne. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Tak som pocas tejto komedie premyslal o tom, z ktoreho filmu ktory som uz videl sa inspirovali tvorcovia, akurat ze to bola drama, kde sa ucitel kvoli peniazom, ktore potreboval zucastnoval na zapasoch a nakoniec som zistil, ze to bola sportova drama WARRIOR (2011) kde si zahrali Tom Hardy a ucitel fyziky Joel Edgerton, ktory sa kvoli financnej odmene zucastnovali na zapasoch proti sebe a najhorsie to znasal ich otec Nick Nolte. Lenze Profesor v ringu bola blazniva komedia a nebola o dvoch bratoch, ale len o jednom ucitelovi. Niektore zapasy boli vtipne, ako vobec aj niektore sceny, pretoze reziser Frank Coraci natocil hlavne s Adamom Sandlerom komedie, napriklad VODONOS (1998), PISEN PRO NEVESTU (1998) s Drew Barrymore, KLIK - ZIVOT NA DALKOVE OVLADANI (2006) alebo OSETROVATEL (2011) kde sa spolu s Kevinom Jamesom stretli v spolocnom filme pod taktovkou tohto rezisera. _________ Kevin James - (Scott Voss) +++ Salma Hayek - (Bella Flores) +++ Henry Winkler - (Marty Streb) +++ Greg Germann - (Principal Betcher) +++ Joe Rogan - (Hrá sám seba) +++ Gary Valentine - (Eric Voss) +++ Charice - (Malia) +++ Produkcia: Kevin James +++ ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)

Reklama

Reklama