Reklama

Reklama

Bývalý školský šampión v zápasení Scott Voss (Kevin James) je už nejaký ten piatok učiteľom biológie na strednej škole, ktorá už má svoje najlepšie dni dávno za sebou – a ani Scott sa na hodinách, rovnako ako mnoho jeho kolegov, práve nepretrhne. No keď sa škola rozhodne kvôli skráteniu rozpočtu škrtnúť z výučby hudobnú výchovu a učiteľa hudby prepustiť, v Scottovi sa prebudí dávno sladkým spánkom spiace srdce spravodlivého bojovníka a rozhodne sa potrebné peniaze na zachovanie učiteľského miesta i hodín hudby získať vskutku netradičným spôsobom – stane sa totiž zápasníkom na vedľajší úväzok. Každý ho kvôli tomu považuje za totálneho blázna – a krásna školská zdravotná sestra Bella Floresová (Salma Hayek), z ktorej je Scott úplne hotový,  nie je výnimka. No Scott sa stane miestnou senzáciou a postupne sa mu podarí získať si na svoju stranu celú školu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (257)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Někde jsem tu četl "Pravá, americká sračka"! (Čuk Rorýs) a sám bych to líp nenapsal, nerad beru verbala do huby, protože někdo by si mohl myslet, že jsme jaksi "spojení", no bohužel to tak není. Každopádně to co tu popsalo nespočet homofiletačných písálku, který s nadšením velebí dané comes the Boom, nestačím se divit, opravdu. A či už nerozpoznáte pravú zábavu a hánite daný snímok, vy jedni, debili pojebaní, ne Filec?! keď také dobré to bolo! 1/10 a jen kvůli Salme odpad ne. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

Reklama

Žralok 

všetky recenzie používateľa

Vezměte námět z prvního Rockyho a Warriora. Smíchejte to dohromady a dochuťte nenáročnou komedií. Výsledek bude vypadat nějak takhle. Pěkná oddychovka která má silný i trošku slabší momenty. Ale s hlavními hrdiny budete jejich příběh prožívat. Především ale neočekávejte nějaký hluboký poselství. Jedná se především o oddychovou komedii. Učitel biologie se rozhodne pomoci kolegovi sehnat finance aby mohl dál učit hudebku. Situace si vyžádá že začne zápasit v MMA. Nemá absolutně žádné ambice na vítězství. Ví že nemá šanci vyhrát. Nebo má ? ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Kevin James sa môže s kľudným srdcom postaviť vedľa Rockyho Balbou a rozdávať rany ako sa mu zapáči. Kto by povedal, že film od Franka Coraciho, ktorý ma na konte niekoľko jednoduchých filmov natočí niečo takéto. Tým nenaznačujem, že Here comes the boom, nie je jednoduchým filmom. Základná premisa príbehu, vývin hrdinu aj happyend sa dal očakávať. Lenže sa na to fantasticky dobre pozerá. Celé sa to nesie v odľahčenom tóne a niekedy som sa naozaj schuti na vtipoch zasmial. Tento mix rodinného filmu s rozprávkovým príbehom v ktorého pozadí sa mláti a rozdávajú sa nepríjemné údery, je natoľko osviežujúcim filmovým počinom, že sa k nemu budem pravidelne vracať. Kevin James je sympaťák a poslednú dobu len očakávam, kedy natočí ďalší film. Here Comes the Boom je po všetkých stránkach funkčný, sympatický a (ne)násilný film, ktorým v tom správnom čase dokáže skvelo, ale naozaj skvelo pobaviť. ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Asi od deváté minuty bude i tuplovanému polodebilovi jasné, že ten tlouštík zápas svýho života vyhraje a konečně dá obstarožní Salmě toho francouzáka. Pak už jen tupě konzumuje mainstreamovou blbinu, která vrcholí účastí těch harantů na UFC ve Vegas. Ale to se dalo čekat, že to nebude film o mui thai ani o záchraně nějakého dětského hudebního kroužku a ani příběh o lásce obstarožních učitelů ze základky. Jen další mišmaš, aby to bylo pro všechny. Výsledek? Pár vtipných momentů dobrý film nedělá. NUDA. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (12)

  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)

Reklama

Reklama