Reklama

Reklama

Bývalý školský šampión v zápasení Scott Voss (Kevin James) je už nejaký ten piatok učiteľom biológie na strednej škole, ktorá už má svoje najlepšie dni dávno za sebou – a ani Scott sa na hodinách, rovnako ako mnoho jeho kolegov, práve nepretrhne. No keď sa škola rozhodne kvôli skráteniu rozpočtu škrtnúť z výučby hudobnú výchovu a učiteľa hudby prepustiť, v Scottovi sa prebudí dávno sladkým spánkom spiace srdce spravodlivého bojovníka a rozhodne sa potrebné peniaze na zachovanie učiteľského miesta i hodín hudby získať vskutku netradičným spôsobom – stane sa totiž zápasníkom na vedľajší úväzok. Každý ho kvôli tomu považuje za totálneho blázna – a krásna školská zdravotná sestra Bella Floresová (Salma Hayek), z ktorej je Scott úplne hotový,  nie je výnimka. No Scott sa stane miestnou senzáciou a postupne sa mu podarí získať si na svoju stranu celú školu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (257)

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Dvd obal sľubuje výbornú komédiu, ale zďaleka nenapĺňa to, čo sľubuje. Nebavil som sa až tak, ako som si predstavoval. Niekoľko dobrých vtipov sa tu nájde, no veľký problém vidím v príliš čitateľnom príbehu. Keďže je takmer od začiatku jasné ako to skončí, tak tvorcom neostávalo nič iné iba vtipne(ako pre koho, že?) prerozprávať cestu k cieľu. Tu rezervy sú, miestami dosť veľké. Odkazy na Rockyho okrem hlášky: "Ešte jedno kolo!" a tréningových prestrihov pred zápasom som nepostrehol. Skôr ma zaráža až prílišná podobnosť s nedávnym Warriorom , kde rovnako zápasí učiteľ...Celkovo je to taká typická americká komédia s trápnym odkazom na konci, že Amerika je rajom na zemi. 60%. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Napad to rozhodne spatnej neni. Navic James je pro roli naprosto genialni, trochu zhubnul, takze mu clovek ty bitky veri a komedialniho talentu ma dost. Navic zacatek, kdy mu je nejaky vyucovani u prdele je fakt sranda. Jenze postupem casu je film tak nejak furt stejnej a zacne se hrat na dojemnou notu. Ne ze by se na to koukalo spatne, bitky jsou fajn a sem tam se nejakej for najde, jen to proste neni nejaka forama natriskana zabava. Ale ty 3* to da. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

V popisu žánru mi chybí ještě sci-fi, protože Kevin James prostě nemůže bojovat v UFC. Na druhou stranu si zaslouží megarespekt za to, co provedl se svojí postavou. Tlouštík z Hitche je minulostí. Ve středním věku se dostat takhle do formy chce pořádnou dávku vůle. Opravdu klobouk dolů. Jinak je to veskrze příjemná komedie s dějem jako Warrior. Uteklo mi to rychle, bavil jsem se, jen to bylo všechno až tak moc snadný, že jsem u finálního boje vůbec necítil emoce (a že se o ně tvůrci snažili). ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)

Reklama

Reklama