Reklama

Reklama

Chlap na roztrhanie

  • Česko Chlap na roztrhání (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý profesionálny športovec George (Gerard Butler) sa snaží odčiniť svoju bujarú minulosť. Keď bol športovou hviezdou staral sa len sám o seba a na rodinu mu čas neostával. Jeho bývalá žena (Jessica Biel) už dávno žije s novým priateľom a teraz, keď jeho športová kariéra skončila, si zrazu uvedomí, že o syna by mohol definitívne prísť. Začne preto trénovať synov futbalový tím. Bohužiaľ však zistí, že mamičky jeho zverencov sú príliš krásne a neposedné a dosť ťažko sa im odoláva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (159)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Skutočne až hlúpo sa pozerá na slávne mená ženského pohlavia, ktoré sa zhadzujú pri predbiehovaní sa v tom, ktorá prvá Gerardovi roztiahne. Ale možno pre nich posledné riešenie, lebo tá podoba na seba samú akosi začala pomaly unikať, hlavne u Katríny Zety. Každpádne tento radodajný prvok mal byť základom humoru a to fakt teda nie. No ak tieto herečky vyzneli hlúpo, ešte hlúpejšie vyznelo 13 producentov, ktorí sa nevedeli dohodnúť, ako film bude vyzerať a tak vznikol z toho miš maš, do ktorého narýchlo a zbytočne pritiahli známe mená, lenže oni natiahli rozpočet na 55 miliónov. Výsledok: Zarobených 27,8 mil. Vyplatilo sa veru. ()

V.Silver 

všetky recenzie používateľa

Jessica Biel mi tady byla krajně nesympatická (což se mi nestává), Uma Thurman tu byla krajně sexy (což se mi nestává) a na to, že ve filmu hráli moji oblíbenci Quaid a Butler, to byla ale příšerná hovadina. Našly by se tam asi 2 zábavný scény, resp. vím, že jsem se tam někde smál, ale přesně si to už nevybavím. Není to film o fotbale, není to film o rodině, není to film o lásce, není to ani film o hledání sebe sama. Měl jsem u toho žehlit a ne si na to vyhradit pěkný večer. 40% (a to přimhouřím obě oči, zacpu si uši a pusu zalepím páskou) ()

Reklama

Seti 

všetky recenzie používateľa

Ježiš Gerarde do čehos to zase vlezl? Neřikej mi, že ti po přečtění scénáře nebylo jasný, že je to naprosto klišoidní a trapný výkal, z něhož ti bude jenom stydno, ne-li fyzicky nevolno. Pokud ti tvůj agent neni schopnej sehnat něco lepšího, tak bys mu měl vrazit kopačky do ryti, a jestlis "kvality" tohodle díla ocenil sám, tak bys měl veškerý budoucí výběr tvých rolí něchat na někom příčetnějším. No a v případě, že žádný jiný nabídky už nedostáváš, tak je mi tě upřímně líto. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Tayen 

všetky recenzie používateľa

Kladem filmu jsou solidní herci, kteří ale bohužel nemají moc co hrát. Chlap na roztrhání je neškodný film o nezodpovědném chlápkovi, který má dospět a najít si cestu k srdci svého syna. Milý ale až na herecké hvězdy v čele se sympatickým Butlerem ničím výjimečný snímek. Zařazení do žánru komedie moc nechápu, spíše než o komedii se jedná o vlídný rodinný snímek. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama