Reklama

Reklama

Chlap na roztrhanie

  • Česko Chlap na roztrhání (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý profesionálny športovec George (Gerard Butler) sa snaží odčiniť svoju bujarú minulosť. Keď bol športovou hviezdou staral sa len sám o seba a na rodinu mu čas neostával. Jeho bývalá žena (Jessica Biel) už dávno žije s novým priateľom a teraz, keď jeho športová kariéra skončila, si zrazu uvedomí, že o syna by mohol definitívne prísť. Začne preto trénovať synov futbalový tím. Bohužiaľ však zistí, že mamičky jeho zverencov sú príliš krásne a neposedné a dosť ťažko sa im odoláva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (159)

Marsik 

všetky recenzie používateľa

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Já nevím, mi to jako komedie moc nepřipadalo. Ani netuším, kam tenhle film mám zařadit, hodně věcí mi na něm vadilo, byl takový nijaký, myšlenka byla sice dobrá, ale ztvárnění jí neodpovídalo, zase na druhou stranu dalo by se najít pár světlých okamžiků, jako například konec nebo to když se rozhodl trénovat tým svého syna, ale pořád ty záporné převažují, proto musím nedoporučit, sama se na tenhle film už nepodívám. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mám rád romantické filmy a mám rád Butlera, ale Butler a romantické filmy = veľká katastrofa. Zápletka pripomína nedávnu komédiu Home Team. Ale tam sa tlačilo hlavne na komediálnu stránku a fungovalo to aj ako športový film. Toto je hlavne o zbližovaní Butlera a jeho malého syna a popritom si raz za čas spomenie, že by sa chcel dať dokopy so svojou ex. O zápas tu nejde a je jedno, či to tie decká vyhrajú alebo nie. Celkovo to je po každej stránke veľká nuda a zachraňujú to len všetky tie krásky vo vedľajších úlohách mamičiek tých detí, ktoré sa predháňajú v tom, ktorá z nich dostane do postele Butlera ako prvá. Aspoň tie scény boli vtipné a výber krások sa podaril na jednotku. Ale aj tak si to ale nadpriemerné 3 hviezdičky nezaslúži. Viac ako priemer na jedno pozretie to nie je. 5/10. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ak tu máme znova príbeh, ktorý má vopred narysovaný pôdorys a nemá teda čím prekvapiť, tak to môžu zachrániť herci a režisér. No a to sa presne stalo v prípade Chlapa na roztrhanie. Som rád, že uvažuje presne ako ja. To znamená, že sa vyspí so ženami s ktorými by som sa vyspal aj ja a ak odmietne, tak je to z dôvodu, pre ktorý by som to ani ja neurobil. Je nutné vyčítať feel good filmu klišé, keď ich tu podvedome očakávame a v takýchto prípadoch ich berieme ako prostriedok práve k tomu dobrému pocitu? Možno je, ale nechce sa mi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Úspěšný profesionální fotbalista, který po skončení kariéry nemá na nájem, je jednoznačným důkazem toho, že přeplácení nagelovaných primadón je vyhazováním peněz z okna. George je alespoň sympaťák, takže jsem mu přál všechny ty nadržené paničky, ale rozhodně jsem doufal, že v tomto případě zábava hravě překoná rodinné hodnoty. Bohužel se tak nestalo, ale slušné herecké obsazení a pár pohodových scének mne donutilo zaokrouhlit hodnocení nahoru. A taky mi David Beckham poslal nějaké drobné, abych tady nepsal o tomto snímku příliš hanlivě, ale to na mou vrozenou objektivitu pochopitelně nemělo žádný vliv. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama