Reklama

Reklama

Chlap na roztrhanie

  • Česko Chlap na roztrhání (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý profesionálny športovec George (Gerard Butler) sa snaží odčiniť svoju bujarú minulosť. Keď bol športovou hviezdou staral sa len sám o seba a na rodinu mu čas neostával. Jeho bývalá žena (Jessica Biel) už dávno žije s novým priateľom a teraz, keď jeho športová kariéra skončila, si zrazu uvedomí, že o syna by mohol definitívne prísť. Začne preto trénovať synov futbalový tím. Bohužiaľ však zistí, že mamičky jeho zverencov sú príliš krásne a neposedné a dosť ťažko sa im odoláva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (159)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

skinny 

všetky recenzie používateľa

Průměrná romantická komedie, přičemž slovo "komedie" je silné slovo. Spíše romantické klišé na hranici mezi komedií a rodinným melodramatem. Nenadchne, neurazí. I přes nespočet hvězdného obsazení nečekejte nic oslnivého, či převratného.Je to sympatický rodinný film, u kterého po prvních dvaceti minutách víte, jak skončí. ()

Reklama

freddy 

všetky recenzie používateľa

Když slavný a úspěšný fotbalista, který byl i národním reprezentantem a hrával ve zvučných evropských klubech, po skončení své fotbalové kariéry živoří a dluží na nájmu, znamená to, že asi nebude moc inteligentní, jinak by ho napadlo si nějaké peníze schovat na dobu po ukončení kariéry. Zde už je tedy díky tomuto od počátku jasné, jak scénáristi hlavní postavu koncipovali. Gerard Butler prostě hraje nezodpovědného chlapa, který se zoufale snaží být zodpovědný alespoň vůči svému synovi, když už to nedokázal s matkou svého syna, ale ne vždy se mu to daří. Do toho se o něj div neperou místní matky chlapců, jejichž dítka Gerard Butler trénuje ve fotbale, a do toho si ještě užívá přízně místního podnikatele, který ho zahrnuje penězi a zapůjčením luxusního Ferrari. O tom je v podstatě celý film, ale stačilo to na to, abych si tento rodinný sportovní film užil a zajímalo mě, jak to celé skončí. Možná film nenabízí nic nového ani nic, kvůli čemu by ho člověk musel vidět, ale svým tématem a zaměřením mi prostě přišel vhod a užil jsem si ho. A co si budeme povídat, vidět Umu Thurman, Jessicu Biel či Catherine Zetu-Jones mě rozhodně potěšilo. Hodnotím průměrně, tedy je to za tři hvězdy. ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama