Reklama

Reklama

Chlap na roztrhanie

  • Česko Chlap na roztrhání (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý profesionálny športovec George (Gerard Butler) sa snaží odčiniť svoju bujarú minulosť. Keď bol športovou hviezdou staral sa len sám o seba a na rodinu mu čas neostával. Jeho bývalá žena (Jessica Biel) už dávno žije s novým priateľom a teraz, keď jeho športová kariéra skončila, si zrazu uvedomí, že o syna by mohol definitívne prísť. Začne preto trénovať synov futbalový tím. Bohužiaľ však zistí, že mamičky jeho zverencov sú príliš krásne a neposedné a dosť ťažko sa im odoláva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (159)

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Prvý americký film, v ktorom hral väčšiu úlohu futbal (ten pravý) a hneď prepadák. Navyše ešte bohužiaľ zaslúžený, lebo dej ničím neprekvapí, má problémy s fungovaním na romantickej úrovni a športová už nefunguje vôbec. Vedľajšie postavy sa objavujú a miznú podľa želania scenáristov, ale film tradične zabíja hlavne hromadenie žánrových klišé (a to, že sa postavy chovajú ako idioti). Niekomu to stačí, mne nie, ani slušné obsadenie v tomto prípade nepomáha. 4/10 ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Komedie? Kdeže...možná pár lehce úsměvných momentů. Sportovní? Pokud pominu, že uvidíme několik gólů, které dají děti, jejichž trenérem se stane bývalý fotbalista, tak žánr sportovní je dost mimo. Romantický? Jasně!!! To je to jediné, co v tomto filmu funguje. Drama? Když je to romantické, tak to musí být i drama, to dá rozum. Takže co? Je to koukatelné? Ale jo, je. Ale není to zásluhou účasti hvězd jako: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones. Jejich přítomnost je zcela zbytečná, nevyužitá a pro mě nepochopitelná. Proč se na takový film dívat? 1. Nic lepšího v TV nedávají (máte základní nabídku programů, nefunguje přepínání programů, netušíte, že lze mezi programy přepínat, rozbil se vám se set top box...). 2. Žehlíte si průšvih u drahé polovičky (a dnešní fotbal si stejně tajně nahráváte). 3. Jste prostě romantik /-tička. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vôbec som si nevedel predstaviť Gerarda Butlera v roli profesionálneho futbalistu, ktorý po konci kariéry sa vracia na začiatok a začne trénovať detské futbalové družstvo - a neskôr sa na neho začali lepši rozvedené ale aj vydaté mamičky detičiek jeho teamu. Vôbec to nebolo až také zlé ako tu väčšina ľudí píše, aj keď to bola štandardná romantická komédia, ale celkom spestrená tou futbalovou tematikou - aj keď to nebola dominantná časť deja. No ešte viac ten film oživili také krásky ako Cahterine Zeta-Jone, Jessica Biel, Uma Thurman, Judy Greer, atď. Takže aj keď film začal nudiť, tak stále bolo na čo pozerať... Ale malo to celkom spád, aj keď ten koniec bol až príliš predvídateľný (možno by nebolo zlé netlačiť všade happyend za každú cenu). ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ žiadny veľký, ale ani stredný bum! Príliš obecný príbeh, ktorý sme už videli niekoľkokrát – no skratka chýba v tom nový vietor. Ani veľká mená hercov a herečiek na tom nič nezmenili, už len kvôli tomu, že ich výkony sú bez farby. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama