Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšie hviezdy reality show sa vracajú na televízne obrazovky ! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (11)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Panoptikum tých najväčších somárov, šialencov a podivínov, čo za posledných desať rokov výstúpili pred kamerami súkromenej, komerčnej TV JOJ. A že ich nebolo málo a boli to teda extra triedy. Rozum nad tým zostáva stáť, čo sú niektorí ľudia ochotní zo seba urobiť za magorov. Neuveriteľné, trapné, ale zároveň aj pútavé svojou sprostotou. "Návrat kráľov" mi pripomenul dávno zabudnutých bláznov, s ktorými som sa stretal na obrazovkách tejto úpadkovej televízie. Škoda, že to uvádzal práve Fedor Flašík. Nešlo mu to. Ako moderátor je úbohý. * ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Ja proste milujem, keď si niekto strká prsty do konečníka a potom k nim ešte dlho privoniava. Naše komerčné televízie sú v tom majstri. Vytiahnuť na svetlo sveta tých najväčšíh postihov, ktorí sa im postavili pred kamery za posledných cca 10 rokov a s láskou si na nich zaspomínať. Hlavne, že zase bola sledovanosť! ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Tak a zase totéž, a zase proto, že se nějaký divák vždy chytí. Ohleděné, omrskané, prevítské tváře a jejich mimika a gesta a hlas, a nic nového názorového, tak to ocení jen nováčci a mladí diváci. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

nech TV produkovali akékoľvek braky..tento zostrih, sumár (nazývajte to ako chcete) je proste perfektný..či už trefné komentáre Hudák..ale skvelé "seriózne" rozhovory s účinkujúcimi..myslite si o mne čo chcete..ale toto som žral keď som mladý ;) ()

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Šiel by som sám proti sebe, ak by som dal viac ako jednu hviezdu. Sám som bol prekvapený, ako rýchlo som zabudol na "slávne hviezdy" z predchádzajúcich reality a kadejakých iných show. Pán Flašík sa ako moderátor isto neuchytí ani v kremačnom dome a aj jeho vinou sme boli opäť svedkami zúfalého pokusu zaujať diváka... Mňa to síce zaujalo, ale nie tak, ako by JOJ chcela !!! 1* za pripomenutie všetkých úpadkárov tejto dekády ! 15,172% ()

oasismanik

všetky recenzie používateľa

Ach jaj, to boli časy... denno-denne čumieť na absolútne nezaujímavé ksichty, nezaujímavé rozhovory a nezaujímavé problémy, aké má každý z nás vo svojom živote, tak prečo sme pozerali ešte aj problémy ostatných? Som veľmi rád, že ako Reality show prišli, tak odišli, či už absolútna debilina "ja chcem byť v dome áááno", ktorá celý tento cirkus odštarovala, alebo banda erika hilára lakatošovie, alebo podobné skvosty a v nich podobné exempláre. Superstar nikdy nebola žiadna reality show, neviem čo to všade pchajú, ale tej sa bohužial tak rýchlo nezbavíme. Stručný súhrn vítazných "celebrít": Daniela Edlingerová, Erik Hilár Lakatošovie, Pavol "model" Petrík, Katarína Koščová, Peter Cmorík, teplý Vladko... ()

sten32 

všetky recenzie používateľa

Až teraz som si uvedomil že naozaj každá relácia ktorá šla v posledných rokoch sa dala prirovnať k fekáliám (česť výnimkám) No ten flašíkov komentár nemá chybu, toľko som sa narehotal. ()

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Z názvu "Návrat kráľov" som si sprvoti predstavoval opačné synonymum a hľa? Naozaj tam boli králi a ešte aký! Dokonca som si dovolil aj na niektorých už pozabudnúť, Vaše ctené veličenstvá mi to ráčia prepáčiť, však. Takú bohatú nádielku som ešte pokope a to v jednej relácii ešte nevzhliadol. A toto posolstvo by som rád zanechal všetkým tvorcom a médiám aby naďalej produkovali TV Reality Show a tak o desať, dvadsať rokov som si opäť mohol pripomenúť a pozrieť v jednom krásnom večeri pri televíznej obrazovke ten rozkošný výkvet slovenskej pospolitosti a dúfam, že aj výber ne-moderátora programom nebude zaostávať za tým terajším. Moje hodnotenie je veľmi silné 4* a rukavica je hodená.. ()

Reklama

Reklama