Reklama

Reklama

Poslední dvaja prívrženci "Skupiny G Antikomunistickej argentínskej aliancie AAA" majú prenajatý starší dom na jednej z tichých ulíc. Časy okolo roku 1975, kedy bolo mučenie či trýznenie ľudí pri vypočúvaní úplne bežné, sú dávno preč. Obaja navonok starší, nevinní muži sa však svojej "záľuby" nevedia zbaviť. Tentokrát však volia najjednoduchší spôsob, ako získať obete pre ich hrádky. Internetové zoznamky ponúkajú neobmedzené možnosti. Jednou z obetí sa stala aj priateľka mladého muža, ktorý je pre jej záchranu ochotný urobiť čokoľvek. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (49)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Poslední dvaja prívrženci "Skupiny G antikomunistickej Argentínskej aliancie AAA" majú prenajatý starší dom na jednej z tichých ulíc Buenos Aires. Časy okolo roku 1975, kedy bolo mučenie či trýznenie ľudí pri vypočúvaní úplne bežné, sú dávno preč. Obaja navonok starší, nevinní muži sa však svojej "záľuby" nevedia zbaviť. Tento krát však volia najjednoduchší spôsob, ako získať obete pre ich hrádky. Internetové zoznamky ponúkajú neobmedzené možnosti. Jednou z nich sa stala aj priateľka mladého muža, ktorý je pre jej záchranu ochotný urobiť čokoľvek. Na počudovanie, ma tento film zaujal viac ako som čakal. Síce neponúka nič výnimočné, ale hrádky s chemikáliami vo mne vždy vzbudzovali rešpekt a odpor. Pár scén Vás určite zaujme. Vo filme sa nájde aj niekoľko nelogických vecí, či krokov osôb, no je to horor, takže tento žáner si to z časti môže dovoliť. Z môjho pohľadu nakoniec ide o hodnotenie silných 3 hviezd - 65%. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Šílený horor. Do půlky to vypadalo na zajímavý exploitík s hezkýma holkama, úchylnýma zabijákama, slušným napětím a hromadou nitroglycerinu. V půlce hororu se však objeví zombie-ženský a spustí se natolik nepříjemná a otravná hudba, že už to opravdu nehodlám režisérovi tolerovat. Navíc to chování postav postupně nabírá na čím dál větší debilitě a tak nevidím jinou možnost než hodnotit podprůměrně. Argentinci promarnili šanci na dobrý horor. Jejich blbost! 40% ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa rozhodne veľmi príjemné prekvapenie, tie juhoamerické horory začínam mať stále radšej. Toto je vlastne klasický exploiťáčik o dvoch nezbedných dedkoch, ktorí veľmi radi natierajú svoje obete nitroglycerínom. Najviac sa mi však páčili znetvorené kanibalky, ktoré ukrývali v pivnici. Bola tam aj brutalitka (mohlo jej byť však viac) a z času na čas niekto explodoval, ale najviac oceňujem, že film nemal hluché miesta. Vždy sa tam niečo dialo a bolo to aj celkom napínavé, s dostatočne krvavým vyvrcholením. Veľa originality to už v rámci žánru neprináša (s výnimkou tých výbušných látok), ale určite je to milé hororové osvieženie. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Z počátečních dvou hvězd jsem se dostal ke čtyřem. V momentě, kdy nastane boj o život, získává film na gradaci a intenzitě. Nitroglycerin je opravdu zajímavý nápad a hercům to člověk doslova věří. Výbuchy jsou perfektně nasnímané do posledního skleněného střípečku a kapky krve. Jen nechápu, proč scénárista udělal z hlavního hrdiny-zachránce naprostého debila, který si neumí poradit s dvěma dědky, z nichž se navíc jeden pohybuje jen díky chodítku... Ale je pravda, že pak by snímek rychle skončil. Každopádně se jedná o příjemnou oddechovku, která od poloviny uteče jako voda! Ponaučení: seznamku přes internet raději nezkoušejte. Skutečnost: mnohým není rady, a proto ani pomoci... ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Nemienim sa rozptylovať nad tým , že niekto natočí skoroNič a následne absolvuje míľový krok , aby natočil poloNIČ. Že si argentínsky underARG Bogliano leští ego vďaka kamere ( podobné kamerovky vidíś v každej reklame na... čokoľvek ) , primotá do toho aj ARGiktátorský režim ( silné nóvum ) , tak to ma neosloví ani keď bdiem. Scenár, ktorý zmrskal so svojim bratom, dal akurátny priestor 2 senilom , z ktorých bol 1 NEpresvedčivejší , ako ten 2.( okulkáč bol výnimočne faynový a to hlavne v závere ). Pátranie po priateľke s priateľkou , ako dôvod na absolvovanie úsmevného " nitro-glycerín torture , geriatrickou formou ??? ". OK. Po 2. projekcii by som určite bodík vykopla , to však zásadne nerobím...ale sústredený strach , tak ten Ma teda prepadol a ukradol Mi takto pokojnú noc. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama