Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá agentka Carrie sa má stať kľúčovým svedkom proti bezcharakternému zradcovi Darovi Adalovi, riaditeľovi v CIA. Zároveň by však musela obetovať kariéru a povesť svojho tútora, ochrancu a priateľa Saula, čo odmieta vykonať. Vydieranie na najcitlivejšom mieste rozhýbe majstrovskú šachovú partiu celkom nevídaným smerom. Bývalý agent Peter Quinn spozná nenápadný dom s vlajkou, ktorý v ňom prebudí spomienky na dávnu minulosť. Desivé tajomstvo nenápadnej usadlosti a ľudí, ktorí sa v nej stretávajú, už čoskoro spozná aj Carrie, ktorú tam Quinn zavedie. Stopy hovoria, že zabijacké komando už vyrazilo do New Yorku zlikvidovať zvolenú prezidentku. Keanová sa medzitým musí popasovať s diskreditačním videom, ktoré očierňuje pamiatku jej padlého syna a vojnového hrdinu. Informačná vojna je v plnom prúde. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda se držela ve stopě té deváté, takže disponovala stejně silnou atmosférou, vystupňovaným napětím a propletencem intrik. Bavil jsem se opět skvěle a pochopil jsem, že pro agenty tajných služeb (i ty bývalé) je rodinný život absolutně nevhodný. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Preskupovanie síl oboch do ofenzívy aj defenzívy. Očakávané ťahy aj prekvapivé zvraty. Napätie zvoľňuje jedine Quinnova scéna v bare a Carriino objatie. Epizóda, ktorá Vás poučí o tom, čo je to paper-chasing. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama