Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul Berenson a Carrie Mathisonová konečne získajú dôkaz, že riaditeľ CIA Dar Adal hrá na všetky strany. Hrozivé odhalenie si však vyžiada jeden ľudský život. Dar Adal taktne naznačuje budúcej prezidentke USA Elizabeth Keanovej, aby nezačínala roztržku s vlastným bezpečnostným aparátom. Ale ona má iný názor na podobu boja s terorizmom doma i vo svete, a rozpúta sa informačná vojna nebývalého rozsahu. Na Adala doma čaká nemilé prekvapenie - pomstychtivý Peter Quinn. A Carrie sa uprostred vypätej politickej situácie snaží získať svoju dcéru späť za každú cenu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Max má gule a jeho hláška je široko ďaleko v seriáli najlepšia. Saul a Carrie prechádzajú do protiútoku, napriek tomu ich priateľstvo aj pozície prechádzajú ťažkou skúškou. Quinn je skoro v rovnakej forme, ako predtým, až na jeho fyzický defekt. Znova sa čudujem, ako jeho zdravotný stav závisí od predstavivosti tvorcov a neprispôsobuje sa svojej diagnóze. Toto odtrhnutie od reality má našťastie svoju silnú stránku, a to kvalitné rozvíjanie zápletky. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

One Woman Show na začátku mě sice vyděsila, ale pak celá epizoda vyrazila správným směrem. Bavila mě tichá válka v rámci CIA, zvykl jsem si i na ženskou verzi Mickeyho Rourka, Dar Adal stále řádil jako černá ruka, problém mám jen s nečekaně hbitým a schopným Peterem Quinnem, ale nevadí, je to fikce a já závidím jenom trošku... ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama