Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie je späť v hre. Presvedčí Saula aj nemeckú spravodajskú službu, aby pripravili pascu na Allison, ktorá už celé roky pracuje pre ruskú SVR. Saul využije intímny vzťah s dvojitou agentkou a podstrčí jej záznamové zariadenie. V spolupráci s falošnou volavkou nemeckej BND vyprovokujú Allison k úniku do tajného sídla ruskej rozviedky. Tunajšia spojka Krupin vycíti pascu, ale to už za bránami číhajú nepriateľskí špióni. V rovnakom čase na inom mieste sa Quinn ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho džihádisti použijú ako pokusného králika v svojom smrtiacim biologickom experimente. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ten pocit, keď si zo zvedavosti pozriete ďalšiu epizódu seriálu, ktorý ste mali radi a dostanete presne to, kvôli čomu ste ho prestali pozerať. Dej je predvídateľný a nudný, správanie a konanie postáv sa uberá očakávaným smerom bez výrazných momentov prekvapenia. Deje sa to, čo v predchádzajúcich sériách, no tentokrát bez invencie a v najmenej atraktívnom prostredí. Naratívnosť dejovej linky s Quinnom je nerozvitá a pôsobí dojmom lacnej epizódy Kobry 11. Emócie tam sú, postavy bavia, len dej nedokáže svojou prvoplánosťou vyvolať nadšenie. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát nedocházelo k žádným výletům do minulosti, příběh se naopak pohnul kupředu a tvůrci mě touto epizodou upozornili na mou chybu v jednom z předchozích komentářů, kde jsem psal o třech tajných službách, jsou samozřejmě čtyři a ta německá, kterou jsem vynechal, se v tomto případě angažovala převelice. Quinnův pokažený zájezd skončil doslova v slzách. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama