Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teroristi ohlasujú v médiách zámer spáchať do 24 hodín atentát pomocou biologických zbraní, pokiaľ Rada bezpečnosti OSN neuzná v Európe Islamský štát. Džihádisti bez povšimnutia umiestňujú do centra Berlína toxické látky a súčasne zverejňujú video, v ktorom sa Quinn dusí v komore plnej sarínu. Medzitým Allison s chladnou hlavou obracia domnienku Carrie a Saula o jej zrade proti nim a riaditeľ CIA Dar Adal je na pochybách. Neskôr Carrie s pomocou Astrid, bývalej Quinnovej priateľky z nemeckej rozviedky, nachádza miesto, kde teroristi nakrúcali výhražné video. Zdrvená Carrie objavuje Quinnovo bezvládne telo... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homeland tentokrát v jednom zo svojich lepších módov. Nechýbajú akcia, brutalita, intrigy, ani emócie, no opäť je na scéne nevýrazná kamera aj strih. Fanúšika prvých troch sérií navyše opäť zamrzí žuvanie už starej, tvrdej Orbitky, z ktorej nič nové vyjsť už nemôže. Aspoňže to zasadenie do Berlína, kľudného mesta, ktorého atmosféru absolútne neakčnej časti sveta vidieť v každom zábere, sa snaží seriál vyvážiť pohľadom ľudí mimo spravodajských agentúr a terorizmu, t. j. investigatívnych žurnalistov, právnikov a filantropov. Ale ide mu to veľmi slabo a skôr to míňa účinok. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě došlo k totálnímu prohození priorit, neshody a konkurenční boje mezi tajnými službami a v tajných službách ustoupily do pozadí a hlavní hrozbou se opět stává hrozba terorismu. Tvůrcům se navíc podařilo tohoto obratu dosáhnout naprosto plynule až nenápadně, což oceňuji. Velmi dobrý díl. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama